Reklama

Reklama

Boop-Oop-A-Doop

všetky plagáty
Animovaný / Krátkometrážny
USA, 1932, 9 min

Réžia:

Dave Fleischer

Hrajú:

Mae Questel

Recenzie (4)

zelvopyr 

všetky recenzie používateľa

První hollywoodský film o sexual harassmentu, docela natvrdo (opravdu). Betty zase jako obvykle boří tabu. Mimochodem, má zde šperk na druhém podvazku než obvykle... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Príbeh z cirkusového prostredia, v ktorom sa Betty Boop stane takmer obeťou znásilnenia. Počas jej vystúpenia si začne na ňu robiť chúťky pupkatý, nadržaný principál. V zákulisí jej prednesie nemravné návrhy, čo ona rázne odmietne. To ho však neodradí. Začne si svoje nekalé, sexuálne zámery vynucovať silou. Našťastie včas príde Betty na pomoc klaun Ko-Ko, ktorý po tuhom boji zneškodní tohto nepríjemného agresora. "Boop-Oop-A-Doop" *** ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Opět jsme v cirkuse. Právě probíhá předhlídka všech aktérů představení a že jich opravdu je. Každý z nich se snaží uchvátit přízeň publika. Největší megastar má ale teprve přijít. Nedivím se principálovi, že mu pro ni zahořelo srdéčko. ()

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Betty vystupuje v cirkusu, jehož principál se jí snaží získat a nebere si servítky. Opravdu to vypadá jako tvrdý útok a ač se Betty brání jako divá, je potřeba přátel, aby ji zachránili. ()

Reklama

Reklama