Reklama

Reklama

Big Chief Ugh-Amugh-Ugh

Animovaný / Krátkometrážny / Komédia / Western
USA, 1938, 7 min

Obsahy(1)

Pepek a jeho priateľka Olive Oylová sa ocitnú v indiánskej osade. Do Olive sa na prvý pohľad zamiluje samotný náčelník indiánskeho kmeňa. Zasype ju drahými darmi a ponúkne jej miesto po svojom boku. Olivia s radosťou súhlasí, avšak Pepek nemieni dvorenie náčelníka tolerovať. Konflikt medzi Oliviinými nápadníkmi je neodvratný. Za pomoci plechovky špenátu sa Pepkovi podarí poraziť celý kmeň domorodcov a získať späť lásku Olive. (MM_Ramone)

(viac)

Recenzie (2)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Popeye a jeho priateľka Olive Oylová sa ocitnú medzi indiánmi, na ich území, priamo v ich osade. Do Olive sa hneď na prvý pohľad zamiluje samotný najvyšší vodca kmeňa. Zasype ju drahými darmi a ponúkne jej miesto po svojom boku. Roztopášna ženská to s radosťou prijme. Lenže Popeye to nemieni v žiadnom prípade tolerovať a tak sa dostane do konfliktu s urasteným náčelníkom. Za pomoci plechovky špenátu sa mu nakonec podarí rozmetať celú bandu domorodcov a získať späť nestálu lásku vychrtnutej Olive. *** ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Pepek se s Olive rozhodli vyrazit na divoký západ, který se potom ukáže jako opravdu divoký. Ta sebranka tančící kolem ohně vypadala velmi nebezpečně a taky, že opravdu byla. Ovšem, Pepek je protřelý cestovatel, takže se s idiány vypořádal ručně a bez velkých okolků. Ukormidlovat loď na rozbouřeném moři je přece úkol daleko těžší, než srovnat bandu křepčících indiánů. ()

Reklama

Reklama