Reklama

Reklama

Betty Boop's Rise to Fame

všetky plagáty
Animovaný / Muzikál / Krátkometrážny / Komédia
USA, 1934, 9 min

Obsahy(1)

Mladá okúzľujúca kráska Betty Boop sa predstaví v troch mini epizódach - "Old Man of The Mountain", "Stopping the Show" a "Bamboo Isle". Stihne sa niekoľko krát prezliecť a zmeniť svoj imidž. To všetko je ochotná urobiť iba kvôli prezentácii jej osobnosti v novinách. (MM_Ramone)

Recenzie (4)

zelvopyr 

všetky recenzie používateľa

Fleischer konečně vymyslel záminku, proč a jak svléknout Betty Boop donaha -- předvádí pro tisk jednotlivá čísla (ze starších filmů) a mezi nimi se převléká z kostýmu do kostýmu... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Mladá, okúzľujúca kráska Betty Boop sa tu predstaví v troch mini epizódach - "Old Man of The Mountain", "Stopping the Show" a "Bamboo Isle". Stihne sa niekoľko krát prezliesť a zmeniť image. To všetko je ochotná urobiť kvôli svojej prezentácii v novinách. Je to velice šikovná slečinka. Pre mňa je však tento diel zaujímavý hlavne tým, že sa v ňom vyskytujú animované aj hrané pasáže. Dochádza ku kombinovaní týchto dvoch filmárských techník. Ako skalného fanúšika tvorby bratov Fleischerovcov ma pobavil aj samotný scenár. *** ()

PetraMishka 

všetky recenzie používateľa

Betty předvádí pro novináře tři scénky ze svých filmů a mezi jednotlivými scénami se převléká. Zajímavý nápad na propojení animace a živého prostředí. ()

Reklama

Reklama