Reklama

Reklama

Bylo nás šest

(seriál)
Rodinný / Komédia
Československo, 1986, 5 h 29 min (Minutáž: 52–57 min)

Réžia:

Jiří Adamec

Hrajú:

Monika Žáková, Jan Šťastný, David Matásek, Martin Zounar, Ivana Chýlková, Veronika Gajerová, Miroslav Zounar, Naděžda Prchalová-Vicenová, Miroslava Pleštilová, Mahulena Bočanová, Regina Řandová (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

K dospelosti im chýba už iba malý krôčik. Maturita, pár poriadne divokých osláv a hurá do Prahy. Šestica skvelých kamarátov z Doubravského gymnázia sa chystá do sveta. Lepšie povedané, do Prahy. Už o pár týždňov týchto mladých idealistov čaká zápis a dôsledné zapisovanie predmetov do indexu. Kariéra vysokoškolákov sa môže začať a oni budú mať naozaj až príliš veľa času ochutnať, že sladký život dospelých môže byť niekedy aj poriadne trpký... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa nash. k tomuto seriálu (1)

Bylo nás šest (1986) 

Zatím nejslabší z předlistopadových seriálů, které jsem zkusil. Rozvláčné unylé nic, bez pořádné zápletky, bez alespoň minimálního vývoje či posunu postav, mezi nimiž je téměř nemožné najít jedinou, která by byla sympatická, věrohodná nebo alespoň zajímavá. Nuda, kde jedinou zábavou je tak možná lov mladičkých budoucích hereckých hvězd v epizodních rolích, třeba Ivana Trojana nebo Yvety Blanarovičové. ()

Reklama

Reklama