Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva největší a nejhrůznější predátoři se střetávají v akci bitvě plné jedu z jejich zubů. Gigantický hroznýš se dostane na svobodu a FBI musí vypustit stejně velkého škrtiče, aby ho sledoval a chytil. Navíc se skupina bohatých lovců hledajících nebezpečí a zábavu pokouší hroznýše získat pro sebe! (Bontonfilm)

Recenzie (56)

Dubro 

všetky recenzie používateľa

Okúzľujúci a sofistikovaný snímok pojednávajúci o boji medzi kusom modrého plastu ( rozumej "pytón" ) a kusom hnedého plastu ( rozumej "boa" ) za účasti vojska, polície, inteligentnej prsnatej blondíny, vedca nadčloveka a odvážnych lovcov, ktorý vám určite rozšíri obzor o mnoho nových skúseností, pokiaľ to však nevypnete v 27 minúte. ()

Dethecus odpad!

všetky recenzie používateľa

Dssaďte super mega akčně vypadající hovado, které celý film hulí brka a skrz ně prohodí napůl neporozuměnou hlášku--- K němu super mega hot kočku, která nosí krátké tričko s ještě menší vestričkou a celý film ukazuje své mega hot břiško... Přidejte vynikající scénář s velmi nečekaným koncem... Super Adobe PhotoShop triky a velmi zkušeného režiséra, který (Ač nechápu jak to udělal) si s tím vším lehko poradil... A dostanete tento skvělý Slovník Filmového Odpadu... ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„... Ale mohli by sme do kanalizácie vpustiť iného hada a ten ho zožerie.“ Príšerne béčkarsky zvrhnutá blbosť i pre tých z vás, ktorí milujú ALIGÁTORA, KRITEROV 4, CHVENIE a CH.U.D. Odpudivo televízne triky a absurdný scenár plný nelogiky (na gigantických hadov v kanalizácii nasadíte štyroch vojakov) od úplného zatratenia á la KRYSY ÚTOČIA a DUCH PODZEMIA ho zachraňuje zmysel pre humor (reportér všade vidiaci teroristov) a sympatické herecké obsadenie. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/171208/Boa-verzus-pyton-40.html ()

curunir 

všetky recenzie používateľa

Boa verzus pytón je zvláštny prípad. Keď som ich videl prvý krát, myslel som si, že sa dívam na asi najhorší film, aký som kedy videl, dokonca som ho ani nedopozeral (vydržal som sa kochať do prvej reklamy, čiže ani nie polhodiny) a aj keď som milosrdne uvažoval o 1*, dal som nakoniec odpad! Prečo to tak vtedy z môjho pohľadu bolo?: Počítačové triky niekde na úrovni dinosaurov (a to nechcem urážať pravek) a scenár plný demetného humoru (reportér, ktorý vidí za všetkým útok Ál-kájdy). Neskôr som si tento žáner obľúbil a keď film vysielali znova v TV dal som mu druhú šancu. A urobil som dobre. Milovníci podobných "Z" produkcií si prídu na svoje a tí ostatní, ktorí nikdy nepochopia, že forma akou sú tieto diela nakrútené sú len posmešné zámery tvorcov sa predsa nemusia dívať (aspoň nie celý čas). 2* dávam aby som príliš nenadhodnitil, každopádne 40-50% hodnotenie je reálnym a pomerne triezvym ocenením ,,preukazovaných kvalít". (komentár prerobený 22. 1. ´13) ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené