Reklama

Reklama

Skupinka kamarátov sa vydá kempovať do Camp Blackwoods. Pri ceste do kempu však narazia na starého muža, ktorý ich varuje, aby do Camp Blackwoods nevkročili. Skupinka neposlúchne a vydáva sa do kempu premenovaného na Camp Blood. Ale keď zistia, že na nich čaká zabijak s maskou klauna, tak svoje rozhodnutie oľutujú. (Destoroyah)

Recenzie (3)

hladass 

všetky recenzie používateľa

Naprostá kopírka slasherů osmdesátých let, zejména série Pátku 13... Jediný rozdíl snad je, že vrah nenosí na ksichtu hokejovou masku, ale masku klauna... Pokud na takových filmech ujíždíte a nevadí vám zcela viditelný nedostatek peněz, amatrští herci a celkově amatérské zpracování filmu (což je nahrazeno zjevným nadšením všech zůčastněných), můžu s klidným svědomím tenhle kousek na jedno shlédnutí doporučit... ()

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Ani jsem nepochopil jak to může někdo nazvat "Kultovní". Je to jen další kopie Pátku 13, a jiných podobných slasherů a trashů. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Hmm je to taky slaby priemer na sposob Piatok 13, ale k tomuto filmu to ma vo vsetkom este daleko aby sa mohol Camp Blood prirovnat k Piatku 13. Je to take amaterske a ten sasek mi pripadal skor smiesny a ostatne herecke vykony akoze hercov boli ubohe a hlavne ta zenska, ktora skriekala ako podstrelena. Jej skrek mi poriadne liezol na nervy. ()

Reklama

Reklama