Reklama

Reklama

Hra na skrývačku

  • Česko Hra na schovávanou (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Robert De Niro hrá úlohu starostlivého otca a vdovca Davida Callawaya v napínavom thrilleri Hra na Schovávačku. Dakota Fanning stvárňuje jeho mladú dcéru Emily, ktorá skrýva neuveriteľné tajomstvo. Na začiatku príbehu náhle zomrie Callawayova manželka Alison (Amy Irvingová). Otec a dcéra sa presťahujú do severnej časti štátu New York, aby sa Emily zbavila spomienok na život s matkou v Manhattane. Osamelé dievča si vytvorí imaginárneho priateľa Charlieho. Spočiatku považuje David Charlieho za príjemné rozptýlenie smutnej Emilinej dušičky, ale po sérii hrozných udalostí, ktoré začnú ich život sprevádzať, dospeje k záveru: Charlie možno skutočne existuje... Ak áno, Emily by sa s ním mala prestať kamarátiť. Len aby nebolo neskoro. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (318)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Kto má rád psychologické filmy tak si tu pochutí, cítim tu aj trochu inšpirácie zo starších psycho filmov s Jackom Nicholsonom, ktoré boli veľmi tvrdé, ale tu je tvrdosť vybrúsená do príjemnej tváre starajúceho starostlivého otca Roberta De Nira. Film pomaly beží a človeku sa zdá že tu nehrá viac a viac vecí, len čo vylúčite jednu možnosť, ďalšie dve vás napadnú. Dobre urobené a príjemné dielo. Pre tých čo majú radšej hrubšie psycho filmy, nech hľadajú radšej inde. ()

kinej 

všetky recenzie používateľa

Divím se, že tak hlopý scénář někdo v Hollywoodu postoupí dál. Ono to sice chvilkami napínavé je, ale je to hovadina, které kraluje dementí pointa. Dakotta Fanning hraje excelentně, ale De Niro si po Taxikářovi a Mysu Hrůzy bude muset na roli nezapomenutelného magora ještě počkat. Tady to nezvládl ani on, ani režisér a vlastně ani scénárista. ()

Reklama

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Mohlo to být daleko lepší kdyby to mělo jinej konec. Narozdíl od ostatních jsem se nějak výrazně nenudil. Sice dávám za pravdu být tak film o těch 15 minut kratší bylo by to daleko lepší, ale zas tak hrozné to nebylo. Co považuji za 2 největší slabiny, je jak zmíněný konec který se mi tu vůbec nelíbil a připadal mi strašně tupej a dost neoriginální. Druhá nevýhoda je Fanning která mi byla v každé scéně silně nepříjemná. Ostatní se celkem drží ale není to nic jiného než průměrný thriller který nad vodou drží to že má De Nira, bez něj by se na film hodně lidí vykašlalo. ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Príbeh filmu nie je nijako prevratný (zomrie im mama, presťahujú sa na samotu do lesa a tam sa začnú diať čudné veci). Tak takýchto filmov sme už myslím videli dosť, ani Hra na schovávačku z nich nevyčnieva, no rozhodne nie je zlým filmom. Má slušná atmosféru, herci sa mi tiež páčili, tentokrát dokonca Dakota Fanning viacej ako De Niro. Škoda tých nudných miest, aj nad tým konečným rozuzlením by sa dalo pochybovať, ale inak sa jedná o solídny film. ()

gudaulin 

všetky recenzie používateľa

Z filmu čiší celkem okatá snaha o natočení nového Psycha, tedy temného psychothrilleru s hororovým nádechem, který je založený na jednom velkém odhalení. Bohužel kvalitám Psycha se to neblíží ani vzdáleně. Film se rozbíhá pomalu, ale dokud pracuje s náznaky a využívá talentované Dakoty Fanning, je to ještě fajn, jenže když přijde ono velké odhalení, je to zkrátka přepísklé a nevěrohodné, zejména ve světle konání onoho děvčátka. Finále je navíc klišoidní a natahované. Celkový dojem: 55 %. ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (13)

  • Tehdy poprvé ve své historii rozeslalo studio 20th Century Fox film do kin bez posledního kotouče, který byl doručen zvláštními kurýry přímo do promítacích místností. Mělo se tak zabránit predčasnému vyzrazení zápletky filmu. (imro)
  • Pri konkurzoch na rolu Emily hľadal režisér "nejakú novú Dakotu Fanning", zvažoval napríklad AnnuSophiu Robb, až sa mu nakoniec pošťastilo obsadiť samotnú Dakotu Fanning. (Astonko)

Súvisiace novinky

Laura a její Gladiátor

Laura a její Gladiátor

23.05.2006

Kdysi byla známa širší divácké obci především jako dvorní herečka tvůrce bizarních filmových klenotů Davida Lynche (Hra na schovávanou s Robertem De Nirem v hlavní roli a hvězdou projektu je oscarový… (viac)

De Niro znovu zasahuje!

De Niro znovu zasahuje!

08.03.2006

Po několika ne zrovna ukázkových filmech zkušeného matadora Roberta De Nira se dočkáme ambicióznějšího projektu, kterým by se živá legenda mohla vrátit do kdysi tak úspěšně zajetých kolejí.… (viac)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (viac)

Reklama

Reklama