Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odľahlej časti diaľnice smerujúcej do Kalifornie dochádza k častým úmrtiam náhodných cestujúcich. Nie sú to však nehody, ktoré pripravujú ľudí o ich životy, ale mladá stopárka Lucinda, posadnutá samotným diablom, ktorá neustále hľadá svoje obete. (*CARNIFEX*)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Pri tomto sa dá celkom dobre zabaviť. Je to vlastne demon-horror, gore a road movie súčasne, o stopárke Lucinde, ktorá je démonom priamo z pekla a každého, kto jej zastaví, čakajú krušné chvíle. Hneď v úvode nás čaká pekná scénka, keď Lucinda rozpolí farárovu gebulu lopatou, a tých brutálnych momentov bude oveľa viac. Je to síce riadne nízkorozpočtový horor a o kvalitných hereckých výkonoch nemôže byť ani reči, ale odrezaných končatín a povaľujúcich sa vnútorností je tam dostatok, takže aspoň priemerné hodnotenie si určite zaslúži. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

V odľahlej časti diaľnice smerujúcej do Kalifornie dochádza k častým úmrtiam náhodných cestujúcich. Nie sú to však nehody, ktoré pripravujú ľudí o ich životy, ale mladá stopárka Lucinda, posadnutá samotným diablom, ktorá neustále hľadá svoje obete. "Hills Highway" je vrcholne amatérsky počin s fakt hrôzostrašnou kamerou, zvukom a hereckými výkonmi. Napriek tomu sa v snímku objavuje niekoľko, aj keď síce nie najdokonalejšie, no zato snaživo spracovaných gore scén, ktoré fanúšika hororu určite potešia. Ja osobne nie som fanúšik týchto "brakov", no niekto si možno príde na svoje - 50%. ()

hladass 

všetky recenzie používateľa

Pohodové, amatérské béčko, ve kterém mladá stopařka Lucinda vraždí všechny, co ji z dobré vůle, či nadrženosti, zastaví, v čemž ji docela pomáhá fakt, že je posednuta samotným ďáblem... I přes nízký rozpočet se jedná o sympatický demon-road movie s docela povedeným gore, lehkou nahotou a Ježkem v roli jedné z obětí... ()

Reklama

Reklama