Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh sympatickej moletky s prebytkom kilogramov, ale aj lásky vo svojom srdci, ktorým si získa náklonnosť každého vo svojom okolí. Získa si i lásku krásneho Orestesa, o ktorom vždy len snívala, ale nikdy si ho nedokázala predstaviť po svojom boku. Valentina bojuje za spravodlivosť, chce objasniť smrť svojich rodičov a dostať naspäť dedičstvo, ktoré jej patrí, aj keď to môže ohroziť jej vzťah s Orestesom. Raz, keď dosiahne svoj cieľ, nevzdá sa, pokiaľ nezíska svoju lásku späť. (STV)

(viac)

Recenzie (135)

Lubino17 

všetky recenzie používateľa

Keď som mal 10 rokov myslím, tak to chodilo na STV a mňa to bavilo :D . Už vtedy som pozerával telenovely len čisto kvôli tým polonahým latino kráskam a plus ešte keď schudla aj Valentína, tak sa veru bolo na čo pozerať. Tu treba vypnúť logiku, proste ju vypustiť a potom je to zábava. Ináč toto bola asi posledná vec čo som pravidelne pozeral na STV. Smutné. ()

Týnidlo 

všetky recenzie používateľa

Jo to byla taková blbost:D, že jsme se u toho doma tak řechtali, teda lépe řečeno se sestrou... A zrovna tento týden jsem zjistila, že to na STV dávaj. Je to přiblblá telenovela, ale já dávám 3* jen z principu. Moje mládí, hodně smíchu, a taky proto, že tu jsou jen samý odpady!:) Ale taky.. dalo se na to koukat. ()

Reklama

Candyman odpad!

všetky recenzie používateľa

Já nevím kdo tyhle totální sračky vymyšlí. Měli by ho zavřít. Takové debilnosti fakticky už přesahujou všechny meze. Herecké výkony jsou tak ubohé, že by to líp zahráli i svěřenci Bohnického ústavu (nic proti nim - tot je holý fakt). Scénář to snad ani nemá. Na tohle se nemůžou dívat ani důchodci, kteří se dívaji na každou kravinu. TO JE FAKT VRCHOL !!! Seriál pro autisty. ()

zablaga odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj ja som mala obdobie, keď som to sledovala...neulietala som na tom..to absolútne nie, ale asi som si potrebovala niečo nájsť..No už vtedy asi ako 11 ročná som sa smiala na tom, aký veľmi úbohý scenár a herci môžu byť:) Tak sa to nezmenilo a hodnotenie je 12%?...Toto je slabota nech sa na to pozerám z akejkoľvek strany ()

Berry odpad!

všetky recenzie používateľa

Nedívejte se na to. Já vám přesně popíšu, co je tahle telenovela zač. Je to příběh jedné blbé, tlusté (vycpané) krávy, která je ale hrozně hodná milá (na telenovelu nezvyklé, že?..). No, a tahle holka se zamiluje do kluka, který chodí s krásnou, ale úplně hloupou a zlou holkou, která je ještě navíc modelka (ještě nezvyklejší, že?..). Po tomto úvodu bude následovat pár dílu a po jejich uplynutí se z hnusné tlusté krávy stane krásná a štíhlá holka (nýbrž pořád kráva) a z hloupé a zlé holky hodná holka (nýbrž pořád hloupá holka), kterou ten kluk nakonec opustí a všechno dopadne dobře.. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (5)

  • Pandora (Marianela González) se v jedné etapě telenovely vydává za novináře Huga. Její partner v telenovele, Jordi (Hugo Vasquez), se naopak vdává za psycholožku Marianelou. Jde o využití reálných jmen herců pro účely příběhu. (B.Wilde)
  • Telenovela má v mezinárodní verzi 178 epizod. Existuje ale i prodloužená verze, která byla vysílaná pouze ve Venezuele (na stanici RCTV a Televen) a má cca 267 epizod, i když některé mohly být časově kratší. (B.Wilde)
  • Ve Venezuele byla telenovela natolik úspěšná, že se v roce 2003 začala prodávat panenka se vzhledem hlavní hrdinky Valentýny (Natalia Streignard). Panenka se objevila i přímo v telenovele. (B.Wilde)

Reklama

Reklama