Reklama

Reklama

Kruté oči hor 2

  • Česko Kruté oči hor (viac)
Trailer

V hrůzném pokračování klasického hororu se vracejí všemi milovaní zmutovaní kanibalové z pouště. Osm let po původním masakru, jehož se v roce 1977 stala obětí obyvatel jeskyně středostavovská rodina, vedou traumatizovaní pozůstalí tým drsných motorkářů autobusem zpět do divočiny. Když se však vůz porouchá, je na cestovatelích, aby si zachránili život. Z hor se totiž znovu vynořují hladové bestie (vedené strašidelným plešounem Michaelem Berrymanem) a chtějí večeři! V režii mistra hororu Wese Cravena (Vřískot, Noční můra v Elm Street) se v tomto brutálním krváku vrací několik šokujících záběrů z původního filmu (včetně dnes legendární vzpomínky psa) a hrozivá hudba Harryho Manfrediniho (Pátek třináctého). Ještě zvrácenější, ještě odpornější a ještě šílenější – to jsou KRUTÉ OČI HOR! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (75)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Pane Cravene myslíte že byl dobrý tah vracet se zpět do hor po megaúspěchu s Noční můrou v Elm street? A vydařeném snímku Invitation to hell? Mohl jste to natočit dřív, nebo aspoň tam vložit víc věcí třeba krve. Či něco co by film vytáhlo na nadprůměr. A proč jste pane Cravene tak zazdil Berrymana alias nejlepšího mutanta? A nahradil ho Reaperem který neměl žádný charisma a nevypadal ani jako mutant? A kde jste vůbec vzal ostatní herce? To byly vaši přátelé? Protože fakt hrát neuměly. Ale měl jste aspoň štěstí při výběru skladatele Manfredini je opravdu génius to už dokázal při Friday the 13th, a i tady jsem slyšel jeho znaky. Nicméně pane Cravene moc jste mě tímhle nepřesvědčil, miluju vaše filmy a respektuji Vás. Ale bohužel Hills have eyes 2 patří asi mezi vaše nejslabší díla(ale díky za vrácení psa Beast toho naprosto žeru). Ale i tak dávám filmu 60% a přeci jen děkuji za něj. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Rodinu vymenili za mladých namyslených frajerov a drzé pipky,ktorý mali v hlave toľko logiky ako húpací koník.Ale celkovo film je celkom bez logiky a niekedy mi to pripadalo až zaostalé.Film mal čiastkovú atmosféru ale ani nebola jednotka prekonaná. Jednotka bola super ale dvojka nieje ničím iným ako nie moc dobrým pokračovaním. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Bohužiaľ dosť veľké sklamanie. Čakal som, že sa tento druhý diel vyrovná aspoň tomu o 8 rokov staršiemu priemernému Hills Have Eyes. No nestalo sa tak. Wes to tento raz skoro vôbec nedomyslel, z tohto druhého dielu sa stal film bez atmosféry. Ako horor je to skoro na nule, a medzi tie hlavné príčiny podľa mňa, ktoré sa na tomto fakte podieľali sú – 1. použitie značného množstva humoru, ktorý sa nechtiac preniesol aj na scény v ktorých sa s humorom nepočítalo (HHE2 mi pripadal ako paródia na horor ako taký), 2. Flashbacky (nemám rád flashbacky, tu sa použilo dosť záberov z jednotky na môj vkus), 3. a za ďalšie, Wes tento príbeh neposunul vôbec ďalej oproti prvej časti, iba zmutovaná rodinka nežila už v jaskyni ale zbúchali si domček a tí, ktorí stroskotali, stroskotali s autobusom a nie s karavanom. Plus sa k zlému dojmu z filmu pridala aj nelogickosť konania postáv a hudba, ktorá ma štvala, pretože Wes chcel dať prostredníctvom nej do „vypätých“ scén atmosféru, ale iba hudba atmosféru z nuly neurobí, iba na chýbajúcu atmosféru v tomto prípade upozornila. Škoda, že to takto dopadlo. ()

fcreading 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel som nevidel tak neviem ktorý bol lepší ale aj toto pokračovanie od Cravena není na zahodenie. Prvá polovica očividne nudí ale spríchodom druhej polovici príde ta fascinujúca zábava ktorá mi u Hory majú oči 2 v roku 2006 rozhodne chýbala. Herci tu sú priemerný jediný ktorý mi tu prekážal bol ten černoch ale ináč všetci v pohode. 60 percent. ()

matestlust 

všetky recenzie používateľa

Slabota slabota slabota...Nevím co Wes Craven dělal, ale tohle, jakožto pokračování úspěšného slasheru Hills Have Eyes, je bída. Jedna velká kopice nudy s absolutně slátaným dějem ( na mysli mám všechny ty drobné zápletky ) a gumovými herci. Berryman je zde, na rozdíl od prvního dílu, spíš k smíchu, dostává na prdel jak od mladých kluků, tak od ženských. Až na dvě ucházející scény vážně slabota. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené