Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ako deti boli Eva (Cheyenne Haynes) a jej slepá sesternica Sofia (Martha Higareda), nerozlučné kamarátky. Eva bola Sofiinou vernou spoločníčkou a pomáhala jej prekonať ťažké obdobie dospievania. Keď Eva zdanlivo z ničoho nič spácha samovraždu, Sofia sa ponáhľa domov za svojím otcom Hectorom (Benito Martinez) a Evinými rodičmi Marisol (Rosie Perez) a Rafaelom (Yul Vásquez), aby zistila, čo sa vlastne stalo. Lenže čím hlbšie preniká do Eviinho života a pochybuje o jej bývalých partneroch Ethanovi (Chad Michael Murray) a Christianovi (Christoph Sanders), tým viac si uvedomuje, že ich detstvo bolo plné temných a znepokojujúcich tajomstiev... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slabučké, bez výraznejšej akcie, zvratov, bez upútania. Samotný názov odhaľuje pol príbehu vopred a odhaliť toho zlého zneužívača je veľmi ľahké. Keby filmu dodali trocha viac tajomstva, možno by sa jednalo o dobrý mysteriózny film. Nestalo sa. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Dráma o slepej dievčine, ktorá pride domov ,aby zistila pravú príčinu sebavrazdy svojej sesternice. Zaujímavý príbeh so života 3* ()

Zofinka2 

všetky recenzie používateľa

Předvídatelné to bylo, ale ne zcela. Například že na konci umřel strýc, to se předvídat nedalo. Docela se mi to líbilo. Herci byli sympatičtí. ()

Reklama

Reklama