Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ako deti boli Eva (Cheyenne Haynes) a jej slepá sesternica Sofia (Martha Higareda), nerozlučné kamarátky. Eva bola Sofiinou vernou spoločníčkou a pomáhala jej prekonať ťažké obdobie dospievania. Keď Eva zdanlivo z ničoho nič spácha samovraždu, Sofia sa ponáhľa domov za svojím otcom Hectorom (Benito Martinez) a Evinými rodičmi Marisol (Rosie Perez) a Rafaelom (Yul Vásquez), aby zistila, čo sa vlastne stalo. Lenže čím hlbšie preniká do Eviinho života a pochybuje o jej bývalých partneroch Ethanovi (Chad Michael Murray) a Christianovi (Christoph Sanders), tým viac si uvedomuje, že ich detstvo bolo plné temných a znepokojujúcich tajomstiev... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (7)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Slabučké, bez výraznejšej akcie, zvratov, bez upútania. Samotný názov odhaľuje pol príbehu vopred a odhaliť toho zlého zneužívača je veľmi ľahké. Keby filmu dodali trocha viac tajomstva, možno by sa jednalo o dobrý mysteriózny film. Nestalo sa. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Dráma o slepej dievčine, ktorá pride domov ,aby zistila pravú príčinu sebavrazdy svojej sesternice. Zaujímavý príbeh so života 3* ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama