Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová (Cameron Diaz) a jej najvernejšia priateľka Courtney Rockcliffeová (Christina Applegate) vyznávajú pravidlo neviazaného života: muži sú tu na to, aby sa s nimi pobavili! To najhoršie, čo ich môže stretnúť, je citovo sa na nich naviazať... Jedného dňa sa Christina nečakane zoznámi na diskotéke s príťažlivým Petrom Donahueom (Thomas Jane). Vzájomné sympatie sa však skončia v závere večera a zdá sa, že Peter s Christinou sa už nikdy nestretnú... Keďže ale sebavedomé dievča nemôže dostať blonďavého chlapíka z hlavy, Courtney vymyslí bláznivú cestu na svadbu Petrovho brata. To už je celkom dobrý dôvod na stretnutie. Ale výlet sa stane jednou veľkou pohromou, ktorá vyvrcholí vo chvíli, keď zistia, kto sa vlastne žení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

Damielka 

všetky recenzie používateľa

Úděsné! Za celou dobu jsem se "pousmála" asi dvakrát, Cameron Diaz, jindy opravdu sexy, je vychrtlá, trapná, křečovitá, z čehož ji nevysvobodily ani záběry v kalhotkách a US podprsence. Tenhle film vlastně nemá děj, šťávu, smysl, pointu, asi ani scénář, hlavu a už vůbec ne patu, není to vtipné, sexy ani originální...zkrátka nuda, trapnost, nuda. A vrcholem herectví je asi dědeček Petera, který se tam mihne všehovšudy dvakrát, ale za to stihne zastínit všechny rádoby herecké výkony hlavních hvězd. To, že jsem vydržela až do konce, bylo jen díky tomu, že jsem někdy kolem šedesáté minuty usnula. Zaplaťpánbůh. ()

SallyZen odpad!

všetky recenzie používateľa

Prostě sexy je odporná komedie bez špetky originálního humoru, aspoň slušného scénáře a plná otřesných hereckých výkonů(na hlavní herečky se sice hněvám, ale vím, že to je hlavně vina pánů výše postavených, kteří udělali ze scénáře naprostou trapárnu a pak mi holky přišli jako krávy, když vypustili z pusy takový shity). No z tý lepší stránky. Mám to za sebou a už jen oblíbený Poe "Never more". 10% ()

Reklama

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

MkSallam odpad!

všetky recenzie používateľa

Otravný slepenec trapných fekálních vtípků a špatně natočených gagů, které překvapivě vůbec nejsou vtipné. Zápletka je na "romantický" film naprosto ubohá a jestli si režisér myslí, že dám jednu hvězdičku za záběr na Cameron Diaz v plavkách, tak je na omylu. Mé doporučení? Nebrat! Hrozí poškození mozku... ()

Hopper odpad!

všetky recenzie používateľa

Dielko, ktoré je utrpením vôbec dopozerať a to aj napriek tomu, že som vydržal sedieť pri TV len v nemom úžase a z perverznej zvedavosti čo všetko ešte tvorcovia vymyslia a čím sa budú snažiť byť vtipný. Neviem, ktorá z týchto troch šušiek je otravnejšia ale určite bude mať pred zvyšnými dvoma náskok len o prsia Rogera Kumblea. Výsledok je nuda, nevtipnosť a neuveriteľný "opruz". ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (16)

  • Napriek negatívnym recenziám si scenáristka Nancy Pimental myslí, že film sa stal kultovou záležitosťou. (Arsenal83)
  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Chlápek v kožené budně, který chce sbalit v baru Christinu Applegate, je její pozdější manžel Johnathon Schaech. (HappySmile)

Reklama

Reklama