Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Christina Waltersová (Cameron Diaz) a jej najvernejšia priateľka Courtney Rockcliffeová (Christina Applegate) vyznávajú pravidlo neviazaného života: muži sú tu na to, aby sa s nimi pobavili! To najhoršie, čo ich môže stretnúť, je citovo sa na nich naviazať... Jedného dňa sa Christina nečakane zoznámi na diskotéke s príťažlivým Petrom Donahueom (Thomas Jane). Vzájomné sympatie sa však skončia v závere večera a zdá sa, že Peter s Christinou sa už nikdy nestretnú... Keďže ale sebavedomé dievča nemôže dostať blonďavého chlapíka z hlavy, Courtney vymyslí bláznivú cestu na svadbu Petrovho brata. To už je celkom dobrý dôvod na stretnutie. Ale výlet sa stane jednou veľkou pohromou, ktorá vyvrcholí vo chvíli, keď zistia, kto sa vlastne žení... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (265)

Narciska odpad!

všetky recenzie používateľa

Konečně film, co obrací stereotypy vzhůru nohama. Člověk si odnese humor i moudré poučení. Můžete se zasmát vtípkům na tak neotřelá témata, jako jsou silikonová prsa, a současně pochopit, proč chodí ženy na záchod ve dvou. Obohatíte si slovník o nový eufemismus pro sperma. Vlivem vtípků na toto téma omládnete zpět na patnáct. Hymnem na penis se film řadí mezi přední muzikály. Prostě sexy se ovšem nevyhýbá ani kontroverzním tématům a když jedna z protagonistek potřebuje po styku s „mackem“ ledovat své stydké partie, jasně říká, že na „velikosti záleží“. Prostě sexy je také výzvou. Z hlediska děje je naprosto nezbytné, aby se Diaz potkala s nevěstou na toaletě. Tento zapeklitý problém tvůrci vyřešili přesně podle hesla „v jednoduchosti je krása“. Diaz oblékli do sukně úzké tak, že na to nebyl její močový měchýř zvyklý a ona si prostě musela odskočit. Prostě sexy se nebojí poukázat na intimní aspekty člověka (řeč bude o řídké i mastné stolici). Prostě sexy je romantickou komedií, jež dává všem ženám naději, že všechno je možné. Zvláště při pohledu na Applegate konající svoji malou potřebu do pisoáru. Nechybí striptýz ani porno scéna, která vtipně parafrázuje „mýdlo ve sprše“ na „rtěnku pod sedadlem“. A naprosto vás uzemní moudro (nečtěte dál, prosím, vy, jež se chcete nechat překvapit!!!), ve které film vygraduje: „Bla, bla, bla, bla, bla.“ Romantická komedie 21. století a parodie na současnou kulturu v jednom. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Pozerať sa to dalo a nemôžem povedať, že by som celý film vyložene pretrpela. Preto dávam 2*. Je to proste vulgárna romantická komédia na štýl Niečo na tej Mary je, iba s výmenou pohlaví. Možno mala ambície zožať úspech ako Mary, ale vo filmovom priemysle opakovanie nie je matkou múdrosti, ale skôr riskovaním, že šliapnete do hovna. Jednoducho sexi sa to podarilo. Preháňa to so sexuálnym humorom a preháňa to skoro s každým druhom humoru, a nakoniec to preháňa aj s romantikou (a Cameron to ako vždy preháňa s ústami). Najprízemnejší humor typu Scary movie stolerujem, keď je v Scary movie. Ale v Pánovi prsteňov nepošlete hlavného hrdinu čúrať ku stromu... ak mi rozumiete. Napriek tomu boli chvíle, keď som sa pobavila. Vyložene rozosmiala ma asi len jediná scéna - súboj svetelných mečov. Ale čo tie kultúrne vložky?! Muzikálové číslo venované penisom?! To je hnus! ()

Reklama

ivishka 

všetky recenzie používateľa

Tak a zase jsem to já kdo tady vypadá jako naprostý loser s pěti hvězdičkami.Jsem zkrátka milovník rozporuplných a pro jiné Béčkových filmů. Co bych dodala na svoji obhajobu?Třeba to,že jsem se u tohoto filmu královsky bavila a nepotřebuji k tomu řešit u oddechovek nějáké jméno režiséra či jestli kamera zabrala správné světlo u jakékoliv jiné scény a rozhodně nepovažuji Cameron Diaz nebo Christinu Applegate za krávy.Dle mého kvalitní romantická komedie. ()

cross odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli se rádi koukáte na proklatě sexy kočičky v čele s nádhernou Cameron, pravděpodobně se filmem prokoušete až do konce, ale jinak nevidím jediný důvod, proč tenhle film proklatě silně neignorovat! Dávat alespoň jednu * za to, že bych se snad od všech mladších představitelek tohoto "filmu" nechal s přehledem zneužít, mi připadne příliš pubertální a vlastně i nefér vůči ostatním blbostem, u kterých jsem se alespoň trochu pobavil... ()

Yardie 

všetky recenzie používateľa

30%, více ani ťuk. Ale viděl jsem i horší, takže budiž 2*. Byl jsem nucen na toto dílo koukat s přítelkyní pln očekávání, že se dobře odreaguju a zasměju. Omyl!!! Nezasmál jsem se snad ani jedenkrát, párkrát možná pousmál. Jediné, co mě ještě drželo nad vodou byla CH. Applegate, na kterou se opravdu rád koukám. Jinak totální nuda a už nikdy více! Howgh! ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (16)

  • Snímek se umístil na 28. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Tretina z rozpočtu filmu 50 miliónov dolárov išla na plat Cameron Diaz (film ale zarobil iba 68 miliónov dolárov). (Arsenal83)

Reklama

Reklama