Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luther Krank (Tim Allen) už má Vianoc naozaj plné zuby! Obzvlášť komercia spojená s týmito sviatkami lásky, pokoja a mieru mu ide zopár rokov neuveriteľne na nervy. No aby nezarmútil svoju dcéru Blair (Julie Gonzalo) to zatiaľ nikdy nedával príliš najavo a vždy sa veľmi snažil, aby spolu s manželkou Norou (Jamie Lee Curtis) pripravili naozaj dokonalé vianočné oslavy. No keď im Blair oznámi, že tohtoročné sviatky neplánuje tráviť doma, Luther to pochopí ako svoju veľkú šancu – rozhodnú sa s Norou Vianoce tento rok jednoducho odignorovať! Žiadny stromček, žiadne darčeky, žiadny snehuliak... Namiesto toho nekonečne veľa slnka a slanej vody na nezabudnuteľnej dovolenke v Karibiku! Ibaže Krankovcom sa napokon predsa len nepodarí uniknúť vianočnému šialenstvu, ako dúfali... Blair sa totiž náhle rozhodne inak, chce sa na sviatky vrátiť domov! Luther a Nora majú sotva 24 hodín na to, aby vyzdobili dom a všetko pripravili, čo sa však zdá, vzhľadom na okolnosti, absolútne nemožné. No ak sa im to náhodou podarí, bude to čosi ako ich osobný vianočný zázrak... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

Lovely.Bones 

všetky recenzie používateľa

Taková ta klasická americká vánoční komedie. To jsou Vánoce naruby, můj 4. film letošní sezóny. Co ho ale vyzdvihuje nad ostatní klasické americké vánoční komedie je scénář Chrise Columbuse. On to prostě umí. On prostě umí rozesmát celou rodinu v jednom momentu a rozplakat v druhém. Jamie Lee Curtisová "parodující" svoje akční filmy ve scéně, kde se schovává uvnitř baráku před davem, který křičí "Dejte nám Frostyho!" a volá svému manželovi o pomoc je naprosto geniální. Na konci se vám bude chtít plakat z radosti postaršího páru. Problém je v tom, že ten film o ničem není. Pár chce oslavit rok bez vánoc, na poslední chvíly jim řekne dcera, že se na vánoce vrátí a celé město jim na poslední chvíly pomůže. The End. Nevim, nevim. Ale jako jo. Jde to. Rozhodně to není trapný (až na scénu Tima Allena s botoxem v čele) a je to takové milé, vánoční. Přesně to, co na vánoce chcete ()

Jamal 

všetky recenzie používateľa

Docela jsem se na to tešil, ale nakonec z toho byla laciná podívaná ( také z laciných hlášek typu Proč se tak hrabeš? Klouže to! Chceš Vánoce slavit pod jmelím nebo v rakvi? ), hlavně ta mrkajicí zmrzlá kočka mě absolutně znechutila, každopadně konec filmu se to snažil zachránit a škoda jen toho dopilování, protože třeba z toho mohl být krásnej příběh jako byl o Grinchovi (( :: ()

Reklama

Ydrosten 

všetky recenzie používateľa

Stupidní komedie o stupidní komunitě ( skoro až sektářské ) ve které když se odlišujete od ostatních a nebo chcete něco udělat jinak, musí nutně dojít na to, že Vás přivedou ( sektářsky ) na správnou cestu. Nechtěl bych být součástí takové společnosti. Američani jsou opravdu dementi. Nevtipná komedie z dobrými herci. ()

SidneyP 

všetky recenzie používateľa

Průměrná vánoční komedie, která ale vysílá signály trapnosti. Film sází na to, jak dotyčná rodina nechce slavit svátky a ostatní jim to chtějí rozmluvit. Některé pasáže prostě na mě byly moc, a i když musíte brát v tomto žánru scénář někdy až příliš odvařeně, tady mi všechny ty okolnosti a příběh do oka moc nepadly. 50%. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa

Príbeh: Rozhodnú sa zrušiť Vianoce za účelom ušetriť peniaze na vysnívanú dovolenku. Herecké obsadenie: Jamie Lee Curtis zahrala rolu matky geniálne. Vynikajúco sa jej prejav hodil do komédie tohto razenia. To už sa ale nedá povedať o Timovi Allenovi, ktorému už nálepka nestarnúceho komika dávno vybledla a pôsobil viac trápne ako vtipne. Prevedenie: Mega pregýčovaná Vianočná ulica bola ako päsť na oko, ale k Amerike to jednoducho patrí. Vtipné situácie boli miestami dosť silené ale na niektorých sa dalo pobaviť (botox, solárku). Pocity: Vianočných komédií je kopa a táto zapadá do šedej väčšiny z nich. Nebolo to také vtipné ako by to malo byť ale na druhej stane to nebol ani úplný prepadák. Pridaná hodnota: Film sa asi nepridá ku každoročným povinným vianočným klasikám ale ako priemerná oddychovka na večer postačí. 60% ()

Galéria (32)

Zaujímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy se Luther (Tim Allen) rozhoduje, zda dá svým sousedům letenky, ve sněhu u jeho domu nejsou žádné stopy jako u jeho sousedů, u kterých předtím byl, což dokazuje, že natáčení scény probíhalo přerušovaně. (Nevka)
  • Snímek byl natočen na motivy bestselleru "Skipping Christmas" (Vánoce nebudou) od Johna Grishama. (tomeek)
  • Toto je poslední film Toma Postona. (Valsadora)

Reklama

Reklama