Reklama

Reklama

Blood Theatre

  • angličtina Blood-O-Rama (viac)

Obsahy(1)

Pred mnohými rokmi sa jeden mladý majiteľ kina (David Millbern) rozhodol pre radikálne riešenie nevery svojej priateľky. Keď ju uvidel s iným mužom, neváhal a podpálil celé kino. V následnom požiari zahynulo množstvo návštevníkov i s dvojicou milencov, navyše, šialenec dobodal na smrť aj dievča predávajúce lístky. Teraz, po dlhých desaťročiach, sa má spustnuté kino znova otvoriť. Spoločnosť Spotlite Theatres plánuje otvoriť svoje kino s poradovým číslom 11 a voľba padla práve na túto lokalitu. Šéf spoločnosti Dean Murdock (Rob-Roy Fletcher) sľúbi trojici mladých zamestnancov – Adrianovi (Andrew Cofrin), jeho priateľke Jennifer (Jenny Cunningham) a Malcolmovi (Daniel Schafer) tisíc dolárov, ak kino vypracú a zorganizujú úspešnú nočnú premiéru. Krátko po ich príchode sa začnú diať zvláštne veci. Staré kino totiž stále žije svojím životom... (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

beso74 

všetky recenzie používateľa

Totálne slabučký amatérsky slasher, ináč režijný debut Ricka Sloana, muža zodpovedného za sériu Vice Academy a Hobgoblins, ktorý pred úplným odpadom zachránila len účasť Mary Woronov, ktorá tu aj keď vo vedľajšej úlohe, ovládla celé dianie a strhla pozornosť len a len na seba (konkurenciou jej môže byť len scéna s rozhadzovaním popcornu v kine a aj to len u jednej časti publika...) Atmosféra žiadna, napätie ako pri čítaní výročnej správy klubu dôchodcov a hudba tak strašná, že len o nej sa dá s čistým svedomím vyjadriť ako o hororovej, aj keď v trochu inom zmysle ako to mali v zámere tvorcovia. navyše vraždy neoriginálne a totálne odflaknuté, skôr by sa hodili do nejakej paródie. 75 minút nie je na film veľa, ale v tomto prípade to bolo až cez hlavu. ()

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Už ty nudné amatérské a nezáživné herecké výkony mě prostě bavili. Herečka je zabita, místo toho aby prožívala bolest, strach, tak prostě padne otráveně na zem. Ani nevím jestli by tu nemělo být i v žánru jako komedie, protože některé prvky byly vyloženě komediální, jednoduchá hudba a děj. Nápad okolo kina nebyl špatný, ale v porovnání s pozdější filmovou sérií Vice Academy je přece tohle krvavé kino o dost slabší. ()

Reklama

Zaujímavosti (2)

  • Herečka Joanna Foxx bola v postprodukcii predabovaná inou herečkou, a tak jej skutočný hlas divák vo filme nepočuje. (beso74)

Reklama

Reklama