Reklama

Reklama

Animals

všetky plagáty

Obsahy(1)

Rodina Evansovcov, Cassy s matkou, nevlastným otcom a nevlastnou sestrou Ellen, sa vybrala na výlet do divočiny. Ocitli sa však v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Práve totiž ušiel z väzenia gang nemilosrdných kriminálnikov a tí to majú namierené priamo k nim. Keď na jednom odpočívadle obe skupinky narazia na seba, zločinci sa rýchlo ujmú aktivity a nič netušiacu rodinu prepadnú. Cassy, ktorá sa od rodiny vzdialila, sa stane svedkom popravy svojho nevlastného otca. Plná hnevu sa rozhodne, že im to všetko aj s úrokmi vráti, a tak začne pracovať na záchrane zvyšku rodiny a likvidácii zločincov. (beso74)

(viac)

Recenzie (2)

Campbell 

všetky recenzie používateľa

Animals je strašná blbost o tom jak dementi nahání větší dementy v lese. Je to sice amatérský film ale i tak by z něj šlo vytřískat daleko více. Nějak jsem ani nepobíral o co tam šlo je to jako když dátě dítěti kameru chce točit všechno a kašle na to co.idiot znáslňuje syna a pak chtějí jít po ženských na dovolený a znásilňovací panák je chce zachránit, všichni znásilňují všechny. Prostě nuda, šeď a kravina. Ale tak za snahu slabé a hodně vydřené 2*. ()

beso74 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ak si niekto myslí, že už videl všetko a nič ho neprekvapí, vrelo odporúčam tento odvar z ultra nízkorozpočtového a ultra krvavého Last House on the Left (1972). Prvých takmer 10 minút sme svedkami ako hlásateľ správ v podaní samotného režiséra filmu Boba Cooka nevzrušeným monotónnym hlasom upovedomuje diváka o prestrelke a následnom úteku kriminálnikov. Samozrejme, namiesto toho, aby to bolo za 2 minúty ukázané. Ak si divák myslí, že sa to potom konečne rozbehne, hrozne sa mýli, ďalších 25 minút sa vozí rodinka v karaváne a keď konečne dôjde na akciu, namiesto nej sa divákovi pri každom vražednom počine idiotskej štvorice násilníkov objavia zábery rôznych zvierat akoby vystrihnuté z nejakého prírodopisného filmu (Ináč asi najhodnotnejšia časť filmu). Čo tým chcel básnik povedať je pre mňa doteraz záhadou. Zvyšok filmu sa nesie v Rambo - duchu, keď sa Cassy snaží uprostred lesa nastražiť pasce na škodnú. Ak ste nemali možnosť vidieť ešte kombináciu scénar - nonsense + prácu režiséra, ktorému by nezverili ani prácu na reklame na Pampersky + výkony hercov, pri ktorých by svoje mená z titulkov stiahli aj chovanci ústavu pre mentálne chorých, skúste to na vlastné riziko. Divákom zo slabším srdcom, starším a psychicky menej odolným odporúčam radšej klasika Ed Wooda, kde je to aspoň tak zlé, až je to dobré... ()

Reklama

Reklama