Reklama

Reklama

Sám doma 4: Chceme náš dom späť!

(TV film)
  • Slovensko Sám doma 4 (viac)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (242)

rsimonyi odpad!

všetky recenzie používateľa

Katastrofa. Co to bylo? Kevinovo rodiče rozvedení … no fuj a Kevin - kde ho vyhrabali. Blbina, která neměla vzniknout. Myslel jsem, žeby se mohl vrátit třeba starší Kevin (samozřejmě Culkin) a spolu s Alexem z trojky se utkat zase s pravým Marvem a Harrym (Joe Pesci a Daniel Stern). To by zase mohlo sérii vzkřísit, ale tohlo jí stáhlo na dno. Škoda ()

Ryuuhei odpad!

všetky recenzie používateľa

O chlup lepší, než následující díl. Ale stejně, proč? Tentokrát to neparazituje jen na názvu, ale i na tématu prvních dvou dílů, takže tu máme staré známé postavy, vč. samozřejmého Kevina v hlavní roli a jakéhosi hybrida Harryho a Marva (tedy, zde se jmenuje zrovna Marv, ačkoliv se vzhledově blíží Harrymu) jako jednoho ze záporáků. Tohle všechno je špatně, takhle by se to rozhodně dělat nemělo. ()

Reklama

Mišísek 

všetky recenzie používateľa

Už za co film dostává múnusový body je, že narozdíl od trojky do toho zase tahají Kevina a ne zrovna moc vydařeně. Obměna herců a ještě ke všemu s takovou obměnou kvality... no nic. Kdyby změnili jména, nesnažili se napodobit jedničku a dvojku a udělali z toho spin-off, ještě by to nemuselo být tak strašné jako tohle. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

No tak tohle uz je definitivne v hajzlu. Kdyby aspon tvurci nedali hlavnim postavam jmena z puvodnich dvou dilu a kdyz uz tu neni Culkin, kdyby aspon zustal predstavitel role z tretiho dilu. Jinak tentokrat malej fakan je fakt otravnej, v podstate sam doma neni, zaverecny odhaleni kdo je treti lupic je jasny uz od zacatku a happy-end s rodinkou jsem taky cekal uz od zacatku. Navic dvojka lupicu se tvari strasne dementne i dementne mluvi, ale neni to vtipny a navic na ne ani neni prichystany moc pasti. A to vse strasne spatne natoceny, takze vlasne ani nevim, za co jsou ty 2*. ()

Dado odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám doma 3 bola kravina, ale až na meno sa nesnažila hrať na nejaké rovnocenné pokračovanie vyššie spomínaných filmov. To, že v tomto "pokračovaní" si kompetentní dovolili prebrať mená známych postáv z prvých dvoch filmov série je však len ťažko opísateľné slovami bez použitia vulgarizmov na ich adresu. Najlepšie to vystihol Daniel Stern, predstaviteľ Marva v Sám doma a v Sám doma: Stratený v New Yorku - tento film je urážka! (5%) ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)
  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)

Reklama

Reklama