Reklama

Reklama

Sám doma 4: Chceme náš dom späť!

(TV film)
  • Slovensko Sám doma 4 (viac)

Obsahy(1)

Pre Kevina McCallistera vyhliadky na tieto Vianoce nevyzerajú práve ružovo. Jeho rodičia Peter a Kate už žijú osem mesiacov oddelene a doma čelí ťažkej konkurencii svojich starších súrodencov. Aj bez toho je však život bez otca pre Kevina obtiažny a tak nad pozvaním otca a jeho novej zazobanej priateľky Natalie príliš dlho neuvažuje. O to viac, že v dome Natalie je všetko plne automatizované a to predsa Kevin obzvlášť počas vianočných sviatkov miluje. História sa opakuje. Netrvá dlho, keď Kevin stretne svojich starých známych, ktorí majú svojho človeka aj v blízkom okolí Natalie. Kto iný mohol zabezpečiť zlodejov ovládaním zložitého alarmu. Situácia je o to nebzpečnejšia, že v dome sa bude nachádzať aj vzácna návšteva. Skutočný malý princ, ktorého budú chcieť Marv a Vera uniesť. Netušia však, že Kevin im nastražil tie najhrozivejšie pasce, aké si len viete predstaviť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (242)

DonArian odpad!

všetky recenzie používateľa

to není rodinná komedie, to je spíš horor! Sledovat tohle by nevydržel sledovat ani Vetřelec s Predátorem a Terminátorem...jednoduše odporná hnusná sladká hovadina s happyendem kdy na konci začne z ničeho nic sněžit za zvuků vět typu: Ach kevine ty si to přežil :D Culkin se musí obracet v hrobě a to tam ani není! ()

corpsy odpad!

všetky recenzie používateľa

Celý priebeh filmu, som si pinpongoval jednu hviezdičku s odpadom, nakoniec mi v pamäti utkvela jedna scéna, ktorá rozhodla. Scéna pri ktorej Kevin(?!) opäť využíva kúpelňu, ale nie na hudbu songu ´´White Christmas,, ale na tanečnú odrhovačku od Jamesa Browna ´´I Feel Good,, kde Mike Weinberg ukazuje, ako strašne nevie hrať a je nesympatický. Tento film sa mal zastaviť ešte v preprodukcii. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Časť s poradovým číslom štyri je absolutne najhorším dielom z celej série "Sám doma". Najhlúpejší scenár. Najslabší zločinci. Najnesympatickejší Kevin McCallister. Vôbec to nemá žiadnu atmosféru. Nie je to vtipné. Nie je to zábavné. Je smutné, že takéto lajno sa vezie na vlne dvoch grandióznych vianočných rodinných komédií, ktoré natočil v rokoch 1990 a 1992 režisér Chris Columbus. "Sám doma" a "Sám doma 2: Stratený v New Yorku" sú päť hviezdičkové filmy. "Sám Doma 4: Chceme náš dom späť!" je odpad! ()

Dado odpad!

všetky recenzie používateľa

Sám doma 3 bola kravina, ale až na meno sa nesnažila hrať na nejaké rovnocenné pokračovanie vyššie spomínaných filmov. To, že v tomto "pokračovaní" si kompetentní dovolili prebrať mená známych postáv z prvých dvoch filmov série je však len ťažko opísateľné slovami bez použitia vulgarizmov na ich adresu. Najlepšie to vystihol Daniel Stern, predstaviteľ Marva v Sám doma a v Sám doma: Stratený v New Yorku - tento film je urážka! (5%) ()

Kubasino odpad!

všetky recenzie používateľa

Křišťálově čistý humus. Špatně je vlastně úplně všechno. Zatímco si vzala trojka název a zbytek si pojala tak nějak po svém, čtyřka se bezostyšně pokouší parazitovat na slávě prvních dvou dílů (tedy alespoň postavami). Všechno to jde tak nějak cestou "fuck logic", kde nedává smysl vůbec nic. Logický není ani casting. Jediné, co dokážu pochopit, jsou zaječí úmysly starého lišáka Petera. Zbavil se rozmazlených spratků a šeredky, přičemž si to nakráčel do náruče výstavní milionářky Natálie. Ovšem nejžalostnější zoufalec je kluk, co hraje Kevina. Když se půjdu na hodinu projít po městě, tak najdu minimálně 5 lepších a sympatičtějších chlapců, kteří by roli Kevina obsadili lépe. Škoda slov na tenhle škvár, už takhle jsem napsal zbytečně moc. ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (4)

  • Daniel Stern, který ztvárnil postavu Marva v prvních dvou dílech filmové série, byl osloven s nabídkou zopadkovat si svou roli. Stern však odmítl a scénář nazval urážkou. (Vlado666)
  • Když Kevin (Mike Weinberg) uklízí mýdla ve vstupní hale plné vody, jsou ve všech dveřích včetně vchodových vidět zarážky, aby voda neodtekla nebo se nedostala do dalších místností. (max21)

Reklama

Reklama