Reklama

Reklama

Štyria maskovaní zločinci prepadnú v Seattli banku a prítomných vezmú ako rukojemníkov. Ich veliteľ Lorenz je ochotný jednať o podmienkach prepustenia rukojemníkov jedine s detektívom Quentinom Connersom. Skúsený policajný detektív je však v súčasnosti suspendovaný v dôsledku predchádzajúcej nevydarenej akcie. Všetko nasvedčuje tomu, že zločinci chcú len zdržiavať situáciu a naťahovať čas, aby ho získali pre svoje zámery. Aby sa prípad čo najrýchlejšie vyriešil, policajné velenie vráti odznak Connersovi a pre istotu mu pridelia mladého kriminalistu Shanea Dekkera ako nového partnera. Obaja policajti sa spoločne pokúsia zločincov prekvapiť a vlákať do pasce, ale lupičom sa podarí z banky uniknúť. Kým kriminalisti zaisťujú a vyhodnocujú stopy, lupiči sú stále krok pred nimi. Dekker začne lúštiť Lorenzov skrytý odkaz, ale neúspešne. Zdá sa celý prípad nedáva žiadny zmysel. Alebo áno, len ho zatiaľ nikto nevidí? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnotenie, recenzie)

podle me jeden z nejlepsich krimi filmu. Cekal jsem asi vice akscnich scen vzhledem k tomu ze tam hraje Jason Statham, ale nevadi. Opravdu bomba film. Ke kanci me stvalo, ze to uz konci.

kluzo

kluzo (hodnotenie, recenzie)

4* - někdy taky nechápu nízké hodnocení filmu, ale vzhledem k tomu, že mám ve zvyku si před puštěním filmu prohlédnout hodnocení na ČSFD, tak se mi už několikrát stalo, že jsem byl velice mile překvapen. To je i případ tohoto filmu. Jen jsem čekal, že do všeho bude zapletený velitel oddělení... a nebyl :-)

UN

UN (hodnotenie, recenzie)

film sa mi hodne pacil, taktiez to ze v 3/4 filmu som rozmyslal ci som taky sprosty ze tomu nechapem alebo to tak ma byt a koniec to vyjasnil :)

Curlyman

Curlyman (hodnotenie, recenzie)

Nechapem tie nizke hodnotenia, mne sa ten film velmi pacil, Ryan Phillippe nahodou zahral dobre a ten koniec... To som fakt necakal :)

motko

motko (hodnotenie, recenzie)

no podla mna bol Chaos lepsi ako Inside Man a zaver filmu sa mi tiez pacil..ale kazdemu xuti nieco ine :)

Hudy13

Hudy13 (hodnotenie, recenzie)

Celkom pohodový,odychový thriller......Hlavne som bol zvedavý na kombinaciu Phillippe,Snipes a Statham.....

ewing

ewing (hodnotenie, recenzie)

Vynikajuci film ktory ma dostal hlavne svojim skvelym zaverom. Vyzeralo to celkom obycajne a zmenilo sa to v zaujimavu zmes zvratov. Jason Statham rullez ;)

Reklama

Reklama