Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

Rosana 

všetky recenzie používateľa

Film mě opravdu mile překvapil. Podle hodnocení jsem čekala nějakou trapárnu, přitom to byl milý dobrodružný film a Joe byl skutečně sympatický. Když to tak vezmu, tak v hodině filmu se uděje tolik věcí, že máte pocit, jako by měl film 4 hodiny. Něco jako Forrest Gump. Oproti jiným filmům, kde se příběh cyklí, aby vyplnil celovečerní metráž, je tento film skutečně nabitý vtipnými příhodami tohoto citlivého dobrodruha. Film se mi moc líbil, bohužel konec je tak sladký a jasný, že tam ani jiný dát nejde. Prostě film, který vám dá, co chcete :) ()

DanielW94cz 

všetky recenzie používateľa

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Reklama

DonPedro 

všetky recenzie používateľa

David Spade je další výlupek ze Saturday Night Live, který si zřejmě myslí, že všechno co je trapné nebo nechutné musí být zároveň vtipné - a podle toho to taky vypadá. To, že Kid Rock kariéru ve filmu asi neudělá a že Christopher Walken je jako smrt a taky bere všechno většina lidí stejně tušila už dávno. ()

Pythonator 

všetky recenzie používateľa

Ale co... Toto je moje srdcovka. Ten film je tak blbý, až je milý. Joea jsem si zamiloval stejně jako ti radioví posluchači. Je z toho cítit sandlerovská úchylnost a ta mi vůbec nevadí. Dá se na to nahlížet i jako na originální love story. Dá se na to nahlížet mnoha způsoby, ale odpad... Běžte někam, pitomci. ()

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Bláznivá komédia s roadtrip motívom s netriviálnym množstvom postáv, skvelým vyprávaním príbehu (ktorý bol v pohode :o), Dave Spade sympaťák, jeho kamarátka Brandy v podaní Brittany Daniel krásna :)), a najmä plná jednoduchšieho (neraz fekálneho) humoru :) (kanister "atómovej bomby" bol asi TOP, meteorit v tesnom závese za tým). Ak si odmyslíte tieto veci, povznesiete sa nad tým celým, a dáte si to ako odpočinkový a pohodový feel-good film, dosť sa zasmejete a po dozretí zostanú výrazne pozitívne vibes. Za mňa 70%. "Život je krásna záhrada, ktorú treba okopávať." ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama