Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je předvečer svátku všech svatých. Většina lidí chodí v maskách a straší se navzájem. Zcela nešťastnou náhodou se stává jeden mladý naivní chlapec pravou rukou sériového vraha. (Rainey13)

Recenzie (6)

Isherwood 

všetky recenzie používateľa

Poněkud nerozhodná oscilace mezi thrillerem a hororem, která při závěrečném soudu vychází úplně naprázdno. Přímočarý dějový běh s poněkud neotesaným námětem by se snad dal ještě akceptovat, což se už nedá říct o režijním vedení, které chvílemi ztrácí jakýkoliv smysl a děj se dopředu vleče silou vlastní vůle či snad divákovy mysli, pro kterou začíná být konec velmi očekávaným a vítaným. Nad toporným herectvím protagonistů snad ani nemá cenu mávat rukou, z čehož alespoň částečně vyjde s čistším štítem hlavní hrdinka Jenna v podání Katheryn Winnick, neboť při pohledu na její tělo bude každý chlap nucen přivřít oko. Což při započítání otevřeného konce a naprosto úchylně-brutální likvidaci černé kočky o zeď vyjde na usmolené dvě hvězdičky za film, na který raději velmi rychle zapomenu. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Podľa mňa jeden z najlepších novodobých halloweenskych hororov, aké som mal možnosť vidieť. Chlapec sa rozhodne byť prezlečený za Satanovho pomocníka a pomáhať mu s jeho vražednými kúskami, no netuší, že "kamarát", ktorého si v Satanovej maske vyhliadol je v skutočnosti sériový vrah a všetky vraždy sú reálne. Z časti nekorektný, drsný slasher a z časti ironická, čierna komédia spolu tvoria veľmi zaujímavý počin zasadený do štýlovej, jesennej, halloweenskej atmosféry. ()

YURAyura 

všetky recenzie používateľa

Na to ze se skoro cela vec odehrava za svetla a pomoci tlusciho bratra Harryho Fotra je to docela zabavny kousek prospikovany ruznymi drobnymi hracickami. Ja jsem byl potesen. Videohra + par hnusaren + Jezis - moc pekne ;]] ()

gumli 

všetky recenzie používateľa

Postavy v tomto filme pripadajú občas že sú hlúpe a nereálne.Čakal som oveľa viac od tvorcu filmu Just Before Dawn,oveľa viac.Niekedy to dokonca pôsobí aj ako horrorová komédia,ale trápna.Herci hrajú dosť špatne ,snáď okrem toho malého chlapca.Ale aj ten chlapec mi pripadal že má miesto mozgu gumu.A zase téma Halloweenu.No ale kto nie je ani trocha náročný,možno sa mu bude ako tak páčiť. ()

drankeryth 

všetky recenzie používateľa

Z neocakavaneho sa stalo nieco, co ma aj bavilo pozerat. Naslo sa tam aj nejake stupidnosti ohladom postav, co som nepochopil, preco tak cinili. Vrah mi sadol do noty a co este lepsie, mal skvely zmysel pre humor, aj ked nic nehovoril. Nechcel plytvat slovami a radsej to robil rukami a s nikym sa nemaznal:) Aj to zaverecne dopisanie cisla domu ma pobavilo:) Bolo to mile prekvapenie pre mna a potesilo ma aj, ze nebol pouzity hlupy happy end na konci filmu. ()

Miagy 

všetky recenzie používateľa

Trocha infantilní herci ( aj ten malý, aj jeho sestra aj matka aj frajer...) síce na filme trocha vážnosti ubrali, celkový dojem je však super. Netradičný halloweensky námet určite stojí za pozornosť ! ()

Reklama

Reklama