Reklama

Reklama

Príbeh gepardice

  • Česko Gepard (viac)

Obsahy(1)

Dvaja tínedžeri, súrodenci Ted a Sarah, cestujú z Los Angeles do Kene, kde pracujú ich rodičia Earl a Jean Johsonovci. Na odľahlej výskumnej stanici v savane s nimi budú šesť mesiacov. Afrika ich doslova ohromí a sila jej prírody celkom zmení ich dovtedajšie názory a predstavy. S pomocou domorodého masajského chlapca Moroga sa dokonca spriatelia s osiroteným gepardím mláďaťom, adoptujú si ho a starajú sa oňho ako o najmilšieho domáceho maznáčika. Malý gepard Duma však čoskoro dospeje a úlohou súrodencov bude prevychovať ho tak, aby bol schopný samostatne žiť v divočine, kam patrí. Ale ako v ňom prebudia inštinkty šelmy? Ešte predtým však musia svojho geparda zachrániť z pazúrov chamtivého obchodníka, ktorý im ho ukradol. Chce ho totiž nasadiť na derby psích pretekov v Nairobi, aby mu vznešené, elegantné a rýchle zviera zarobilo na stávkach obrovské zisky. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

Dan9K

Dan9K (hodnotenie, recenzie)

Já bych také chtěl mít geparda...je to mé nejoblíbenější zvíře :-)

A prý je z velkých kočkovitých šelem nejsnadněji ochočitelný. Bral bych ho na vodítku po městě...A nebo co, klidně bez vodítka...A pokud by se na někoho vrhl, dotyčný by prostě musel holt začít utíkat.

Ovšem problém by byl možná se stravou. Gepardi asi nekupují Whiskas, co?  Chtělo by to přemluvit nějakou zoo, aby dodávali gazely....

igi B.

igi B. (hodnotenie, recenzie)

hirnlego: Já zas chtěl mít doma opičku Judy... To víš, opičí král... :o)))

Reklama

Reklama