Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ray Quick (Sylvester Stallone), špecialista na výbušniny pred rokmi pracoval pre CIA. Odišiel, pretože v roku 1984 nestihol v Bogote zabrániť nešťastiu. Obeťou nastraženej bomby sa okrem obchodníka s drogami stalo aj malé dievčatko. Teraz sa nechá najímať ako špecialista na výbušniny. Osloví ho atraktívna May Munroová (Sharon Stone), aby zlikvidoval trojicu kubánskych mafiánov, ktorí jej kedysi pred očami zavraždili rodičov. Muž zákazku odmietne. Keď však ženu sleduje a stane sa svedkom toho, ako sa na večierku šéfa kubánskej mafie nechá zbaliť jeho synom Thomasom (Eric Roberts), ktorý je jedným z vrahov, svoj názor zmení. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Sylvester Stallone ve filmu, který po akční stránce je naprosto boží, ale po stránce příběhové strašnej průser. Sharon Stone byla na vyplnění vaty, šukačka proběhla, Sly ukázala nařachaný tělo, vystouplý žíly, občas něco vybouchlo, nutno dodat, že to a Slyho tělo vypadalo dobře. Dobře, ještě Sharon, ale tím to končí. Je to taková pěna mezi dobrými filmy, které v té době Sly ještě jakž takž vypouštěl. Dalo se to, ale rozhodně to pro mě nebude kult. Od toho jsou tady jiný. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Barry: 1. Turn the Beat Around ,2. Jambala ,3. Real ,4. All Because of You ,5. Shower Me with Love ,6. El Baile de la Vela ,7. Slip Away ,8. El Duro Soy Yo ,9. Mental Picture ,10. Que Manera de Quererte ,11. Love Is the Thing ,12. El Amor ,13. Did You Call Me ,14. The Specialist , ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Film, který připomíná diamant. Studený a nablejskaný tak, že z toho přecházel zrak i rozum, bohužel po chvilce převalování v dlani nudný i když se občas blýskl nějakým zajímavým odleskem (ať už to bylo pár zajímavých explozí, nebo pacifikace výtržníků v MHD), Sharon byla studená jak ledová královna a Sly ten cool výraz přehrával až do parodie. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Špecialista disponoval hercami rôznych kategórií. Sylvester Stallone a Sharon Stone herecky nič moc, ale boli vtedy hviezdy. Eric Roberts sa tam prepašoval z béčkových filmov, lebo asi vedel odhadnúť, aký bude výsledný produkt. James Woods bol herecky o úroveň vyššie, ako všetci dokopy, čo však neznamenalo, že by film vytiahol z prúseru. Mal predsa pred sebou rovnaký scenár ako ostatní. Miestami napríklad tvrdil, že zostrojovať výbušniny naučil Sly jeho, potom zase, že on Slya. Proste len divákom dokola pripomínať, že sú bývalí kolegovia, ak náhodou nestihli úvod. Netreba ani konzistentným spôsobom. No menej ako 2* nedám. Síce viem, že to bola blbosť, ale neľutujem, že som si ju pozrel znovu. ()

ClintEastwood 

všetky recenzie používateľa

Hvězdně obsazený akční thriller, který řadím na stejnou úroveň jako např. Stalloneho Nájemné vrahy, natočené ve stejném období. Zaráží mě jen lehce nadprůměrné hodnocení, protože Specialista je neskutečně zábavný a chytrý kousek, jenž obsahuje hned několik nezapomenutelných scén. Parádní cesta za pomstou, ve které nezáří jen Sly či Sharon Stone, ale především dokonale ujetý záporák James Woods. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (13)

  • Steven Seagal dostal nabídku, aby film režíroval a zároveň si v něm zahrál hlavní roli. Jenže chtěl 9 milionů dolarů, tak se studio rozhodlo na jeho místo dosadit Stalloneho. (viperblade)

Reklama

Reklama