Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prepustený novinár, z ktorého sa stal reklamný textár, krásna nešťastná manželka, manžel - zločinec, dvaja gangstri, ktorých prenasleduje smola, dvaja frustrovaní nájomní vrahovia, traja mladiství, ktorí sa snažia zabiť jeden druhého striekacími pištoľami, dvaja zmätení policajti, dvaja hip-hopoví agenti FBI, okúzľujúca peruánska slúžka, dobromyseľný tulák žijúci na strome a halucinogénna ropucha. A kufrík s bombou, ktorý sa objavuje na tých najneočakávanejších miestach. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Zaujímavosti (10)

  • Arthur Herk (Stanley Tucci) si pri svojich halucináciách predstavuje producentku a herečku Marthu Stewart, v knihe si predstavoval Elizabeth Dole (bývalá ministerka dopravy Spojených štátov). (Arsenal83)
  • Interiérové ​​zábery kancelárskej budovy Miami Herald boli skutočne natočené v Miami Herald. Štáb mal k dispozícii priestory po niekoľko hodín vďaka Daveovi Barrymu, autorovi predlohy, ktorý vtedy pracoval pre Herald. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo výlučne v Miami na Floride od 31. júla do októbra 2000. (Arsenal83)
  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)
  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)
  • Film měl mít původně premiéru koncem roku 2001. Kvůli teroristickým útokům z 11. září byla ale premiéra posunuta na duben 2002. (montana_cz)

Reklama

Reklama