Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prepustený novinár, z ktorého sa stal reklamný textár, krásna nešťastná manželka, manžel - zločinec, dvaja gangstri, ktorých prenasleduje smola, dvaja frustrovaní nájomní vrahovia, traja mladiství, ktorí sa snažia zabiť jeden druhého striekacími pištoľami, dvaja zmätení policajti, dvaja hip-hopoví agenti FBI, okúzľujúca peruánska slúžka, dobromyseľný tulák žijúci na strome a halucinogénna ropucha. A kufrík s bombou, ktorý sa objavuje na tých najneočakávanejších miestach. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (113)

golfista 

všetky recenzie používateľa

V jednom roce dva tak odlišné filmy ! Zatím co mě dvojka MiB totálně zklamala, tak tahle komedie přesně naopak. Barry Sonnenfeld udělal asi MiB II pro peníze a tuhle bláznivou komedii pro radost. K hlasitému upřímnému smíchu mě dlouho žádný film takhle příjemně nevyprovokoval :) Pět hvězdiček je moc, ale čtyři málo. (Ta stylová inspirace Guy Ritchim mě také na pár místech napadla ... a potěšila). ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Krátká stopáž hraje ve prospěch snímku. Ne, že by při více minutách neměli tvůrci co nabídnout, to naopak, ale takto sestříhaný film má neskutečně svižné tempo a vtipy se na vás valí s takovou kadencí, že nebudete mít moc času se přestat smát. Navíc drtivá většina fórů je povedená, tudíž jednoznačný palec nahoru! ()

Reklama

dopita 

všetky recenzie používateľa

Taková řekl bych zběsilá komedie. Film nemá jednu hlavní postavu, ale hned několik a ani to moc nevadí. Jenže velká spousta postav má za následek, že film se vlastně půlku filmu rozjíždí a druhou půlku už zase zběsile míří k závěru. Je to taková jedna velká groteska vystavěná na jednej zápletce, s minimem příběhu. Ale je to chvílema docela sranda, takže budiž bavil sem se. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Áno, film chytil veľké problémy, pretože bol vydaný v nevhodnom čase. No ale kto mohol predvídať pád dvojičiek, že? Inak pohodová, bláznivá komédia, naozaj hlúpa a práve preto sa dá zasmiať, pričom prvky sú Tarantinovské až Ritchiovské. A je tu aj debut Sofie Vergary, ktorá si lepší začiatok hollywoodskej kariéry nemohla ani želať. Normálne jej ocmúľali prsty na nohách, čiže jazyková pedikúra ako lacné riešenie v jej pozícii peruánskej služky, chytro vyriešené. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

toto bolo tak krásne absurdné. uletené, cynické, čiernohumorné. úplná galéria skvelých postavičiek - agenti FBI, ktorí akoby si odbehli z natáčania rapového videa, ruskí priekupníci zbraní a úžasné herecké výkony - hlavne Jasona Leeho a Dennisa Farinu. trvalo dlho, kým sa mi podarilo zhliadnuť tento filmík celý, ale stálo to za to ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (10)

  • Režisér filmu Barry Sonnenfeld propůjčil hlas otravnému fanouškovi fotbalového týmu Gators v rádiu, které poslouchají najemní zabijáci v autě. (montana_cz)
  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama