Reklama

Reklama

Co je Andy?

(seriál)
  • Kanada What's with Andy?
Animovaný / Komédia / Rodinný
Kanada, (2001–2007), 28 h 36 min (Minutáž: 22 min)

Predloha:

Andy Griffiths (kniha)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(78)

Obsahy(1)

V kanadském East Gacklu je o zábavu postaráno - žije v něm totiž Andy Larkin - největší světový vtipkař. Ten se svým kamarádem Danny Picketem neustále dělá různé vtípky, které jsou, jako on sám říká, dovedené k dokonalosti. Díky tomu ho však nesnáší celé město a velmi často se jeho žerty setkávají s nepochopením. Andy se však nevzdává a stále chystá kanadské žerty a další fórky na své učitele, svou starší sestru Jen i celý zbytek města. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (83)

Marty_cihi 

všetky recenzie používateľa

nejvíc mi utkvěla úvodní znělka: "Čau já jsem Andy a fórky dělám rád když se můžeš zasmát to je príma věc Začne to zcela nevinně, pak se to divně vyvine to zase Andy vyvedl věc. Jsem nejlepší jediný v okolí (co je Andy co je Andy) mé vtípky se rychle zahojí (co je Andy co je Andy) Co je Andy?" Ne jako rozhodně pecka seriál pro 12 letýho kluka :-) ()

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Nápaditosť kanadským tvorcom nechýba. Scenár je na slušnej úrovni a minimálne tie najdôležitejšie charaktery sú vypilované, ale ich snaha je potopená zvláštnou animáciou, na ktorú sa ani časom nedá príliš privyknúť. Je to škoda, ide o seriál s potenciálom, netuctový a niektoré diely mali aj zaujímavé vyústenie, otázkou je na koľko ste schopní ignorovať očividné nedostatky seriálu. ()

Reklama

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Velice povedený seriál o rošťákovi jménem Andy Larkin, který by asi vyhrál Guinessův světový rekord v počtu zavěšení "na něčem" za trenky. :D Od ranařů z tamějšího fotbalového týmu dostával vždy pravidelné příděly. Jo, jak já tenhle seriál měl rád. Poprvé jsem se s ním setkal na Fox Kids a pak jsem ho jeden čas sledoval na Super RTL, jmenoval se Typisch Andy! :D ()

Darthorias 

všetky recenzie používateľa

Seriál môjho detstva, a je dosť pravda, že práve tá nostalgia, ho stále drží v mojich očiach ako seriál ktorý si rád zapnem ešte aj teraz keď chcem prosto niečo u čoho nemusím rozmýšľať. Neobíde sa to ale bez chýb, áno niektoré epizódy sú naozaj dobré ale niektorú sú fakt mizerné a osobne by som povedal, že sa to poriadne rozbehlo až druhov sériou, a v tretej to už dosť strádalo, ale to tomu neupiera tu nostalgiu a jednoduchosť, pre mňa stále solídnych 75%. ()

Koda 

všetky recenzie používateľa

Tak to pojďme shrnout, tohle byl jeden z nejhorších Jetix seriálů vůbec!! DALŠÍ!! Hmm... já opravdu nejsem dobrej na vtipkování... na to je tady expert Andy, který by mi určitě s vtipkováním pomohl a já bych ho mohl odměnit tím způsobem, že mu dám vystřelím do slipů 4 hvězdičky! A ON TO DOKÁZAL! Tenhle seriál se stal jeden z mých nejoblíbenějších Jetix seriálů a je opravdu velká škoda, že takové seriály už se nevysílají v TV. Andyho vtípky jsou často velice zajímavé, vtipné, šílené a bolestivé a proto bez dvojsmyslu Andyho miluji. Není divu, proč se žertíkům říkají kanadské, když tento seriál vznikl ne v USA, ale v Kanadě. Za všechno může Andy :D Kolikrát dostane svoji rodinu a přátele do velkých problémů a skončí to tím způsobem, kde a jak nás na začátku každého dílu Andy přivítá. Další, kdo mě baví v té jeho partičce je jeho ségra, kterou považuje za pěkně tvrdohlavou a jeho parťáka... spíš asistenta Dannyho, který mu drží zadek, aby jeho vtipkování vyšlo podle představ a kolikrát na to doplatí. To, čeho si na tomto seriálu velice vážím je to, že nikdy neuhádnu, jak se mohl dostat Andy do takové šlamastiky a přitom je to úplná volovina. Co se týče českého dabingu, tak jak já toho Filipa Švarce moc nemusím, tady se jeho hlas k Andymu skvěle hodí. ()

Galéria (12)

Zaujímavosti (4)

  • Rozprávka bola inšpirovaná sériou kníh Andyho Griffithsa. (buLLiTT)
  • Prvá epizóda bola "natáčaná" v USA, ostatné v Kanade. (buLLiTT)
  • Zápletka štvrtej časti tretej série s názvom Strašidlo Tery je poctou horrorovej klasike "Carrie" od Stephena Kinga. (matthew.17)

Reklama

Reklama