Reklama

Reklama

Případ pro zvláštní skupinu

(seriál)
Československo, 1989, 6 h 2 min (Minutáž: 59–63 min)

Réžia:

Jaroslav Dudek

Scenár:

Ivan Gariš

Kamera:

Josef Pávek

Hrajú:

Josef Somr, Jiří Schmitzer, Tereza Brodská, Josef Vinklář, Zuzana Bydžovská, Jana Štěpánková, Jiřina Bohdalová, Alois Švehlík, Stella Zázvorková, Jaroslava Obermaierová, Zdeněk Řehoř (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(6)

Josef Somr, Jiří Schmitzer a Tereza Brodská jsou členy zvláštní skupiny, vyšetřující těžké zločiny. Jejich první případ vražd bez zjevného motivu je tvrdým oříškem... (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa dyfur k tomuto seriálu (5)

Případ pro zvláštní skupinu (1989) 

....námet hodne spráchnivelý - skořápky....a prevedenie iste i v tej dobe bolo podpriemerné.....hoooodne amatérske...a tá T.Brodská -som sa hanbil za ňu - stelesnená sprostota.... ()

Zlaté víkendy (1989) (E02) 

.......asi ako prvý diel:T.Brodská pokračuje v trápnych výstupoch,J.Schmitzer tiež neohúri....chudák J.Somr to má ťažké s jalovým scenárom robí čo sa dá,ale - z hovna bič neupletieš.....tento diel...tak nejako náhodou sa to podarilo vyriešiť-ani sami nevedeli ako....bieda. ()

Veronika a páv (1989) (E03) 

........naivné...po rokoch dupľovane.....v dobe vzniku - prakticky bez záujmu prešiel okolo divákov....po čase pôsobí trocha humorne-čo iste pri natáčaní nebolo cieľom.... ()

Král se zlobí (1989) (E04) 

........hroooozne naivné-sprosté...až som sa bavil.....čo si mysleli herci  keď to hrali...?   bavili sa?..... ()

Neznámá kráska a myslitel (1989) (E06) 

...ten úvod - vydieranie ...chlapec musel byť tak trochu blbé....ale ten námet s obrazmi - nebolo to zle premyslené- pomerne nadčasové -aj dnes by to šlo použiť.....posledná časť :pozeral som chronologicky .....záver- ozaj naivný seriál...taký Malý pitaval- je spracovaním-kvalitou niekde inde....ÁLE tak hrozne blbé až to bolo zábavné. ()

Reklama

Reklama