Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Zaujímavosti (7)

  • Jednou ze skladeb použitých ve filmu je „Oh Yeah“ od švýcarského electro-dua Yello. (Frontie)
  • Tříletý ovčák, představitel hlavní zvířecí role, musel projít tvrdým tříměsíčním výcvikem známé trenérky Kate Ann Millerové. (Terva)
  • Dooley (James Belushi) jezdí ve filmu ve voze Ford Mustangu GT z roku 1964. (reich)
  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)
  • Lyman jezdí v Maserati Quattroporte Tipo AM 330. (HellFire)
  • Koton (Jerry Lee) byl ve skutečnosti policejní pes oddělení v Kansas City v Missouri. 18. listopadu 1991 byl zastřelen při pronásledování podezřelého ze zabití policisty. Deset dní před svou smrtí našel Koton 10 kg kokainu v celkové hodnotě přesahující 1,2 miliony dolarů. (HellFire)

Reklama

Reklama