Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (111)

Odpadlik 

všetky recenzie používateľa

Jako obdivovatel Jamese Belushiho mám tuhle komedii rád, i když vím, že nejde o žádné veledílo, ale "jen" o příjemnou komedii na nedělní odpoledne. Některé hlášky jsou opravdu dobré, příjemná je účast Mel harrisové a ten pes je prostě výborný (ovšem viděl jsem to ještě před "nástupem" Komisaře Rexe). ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Zazitok, ktory som mal pri tomto filme, ked som ho videl asi pred 17-timi rokmi na nemeckej RTL sa neda porovnat s dnesnym reprizovym zazitkom, ale aj tak som sa prijemne pobavil. Rod Daniel je skor serialovy reziser a bolo to citit aj v tejto komedii, pretoze tie zvuky, ktore vydaval ten pes a to jeho spravanie absolutne netreba porovnavat s realitou. Proste je to natocene cisto len pre zabavu a scenar? Ten mi bol vlastne ukradnuty, pretoze som to bral cisto len ako zabavu specialne kvoli psikovi. Niekde v zaujimavostiach som cital, ze je to skutocny policajny pes a v roku 1991 bol zastreleny pri skutocnej policajnej akcii, kde nasiel drogy v hodnote 1,2 miliona dolarov, ak sa to samozrejme vsetko zaklada na pravde... Rad by som si pozrel aj pokracovanie tejto komedii, ktora bola natocena presne o 10 rokov neskor... 10.11.2009 ______ James Belushi - (Dooley) +++ Mel Harris - (Tracy) +++ Kevin Tighe - (Lyman) +++ Ed O´Neill - (Brannigan) +++ James Handy - (Byers) +++ John Snyder - (Freddie) +++ Sherman Howard - (Dillon) +++ Cotter Smith - (Gilliam) +++ Hudba: Miles Goodman +++ ()

Reklama

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

Absolutně průměrný film, který neurazí a nenadchne. Takové poctivé řemeslo bez přidané hodnoty, které je ale velmi lehce snesitelné a nepůsobí pozvolnou ztrátu IQ jako mnoho jiných filmů. Psy teda zrovna nemusím, ale K-9 byl moc fajn a Belushimu zdatně sekundoval. Neobjevné, neurážlivé, obyčejné. 60% ()

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Perfektní odlehčený snímek, který se suverénně zařadil do programového schématu každé televize a nejedna televize jej každým rokem opakuje pořád dokola. Tvůrcům se dokonale povedlo skloubit humor se sympatickým obsazením a podařila se vytvořit i velmi příjemná a místy i vtipná atmosféra. Herecké obsazení naprosto dokonalé, Jerry Lee je obrovský sympaťák a jeho parťák James Belushi jakbysmet. Snad jediná věc, kterou bych K-9 vytkl, je trochu jednodušší děj a ne moc povedený závěr. Jinak vše funguje perfektně. Chemie mezi jednotlivými postavami, atmosféra, výkony, vše přesně odpovídá jednoduché, příjemné a vtipné komedii, na kterou se vždy milerád znovu podívám, a která mě vždy potěší a pobaví. 9/10. ()

xaver 

všetky recenzie používateľa

Celkem průměrný, až podprůměrný snímek, kde prim hraje chlupatý parťák potrhlého detektiva Jamese Belushiho. Ti dva jsou jako oheň a voda, aby se nakonec, div se světe, stali nejlepšími "parťáky". Hodně slabé a průhledné, ale kousky chlupatého detektiva jsem se hodně bavil, a určitě nejenom já, a proto dávám 3* ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)
  • Dooley (James Belushi) jezdí ve filmu ve voze Ford Mustangu GT z roku 1964. (reich)
  • Koton (Jerry Lee) byl ve skutečnosti policejní pes oddělení v Kansas City v Missouri. 18. listopadu 1991 byl zastřelen při pronásledování podezřelého ze zabití policisty. Deset dní před svou smrtí našel Koton 10 kg kokainu v celkové hodnotě přesahující 1,2 miliony dolarů. (HellFire)

Reklama

Reklama