Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (111)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tento americký akčný, kriminálny thriller je vystavaný na nie príliš originálnom námete. Policajný detektív a jeho verný, šikovný pes. Všetci to iste veľmi dobre poznáte napríklad z nemeckého televízneho seriálu "Komisár Rex". To však bola poriadna blbosť. Celovečerný film "Môj partner z K-9" je na tom predsa len o poznanie lepšie. Dá sa na to pozrieť a aj sa trocha pobaviť. Chémia medzi hercom Jimom Belushim a jeho psím parťákom fungovala celkom dobre. ** ()

pakobylka 

všetky recenzie používateľa

Nejinteligentnější účinkující hvězdou snímku je bezesporu K9 alias Jerry Lee ... což je z jedné strany skvělé, neb mám ke čtyřnohým přátelům člověka veskrze kladný vztah. Z druhé strany je to ovšem poněkud degradující ... v souvislosti s namyšleným pánem tvorstva, který sám sebe dosti sebestředně označuje jako homo sapiens. Takže 2* za Jerryho, víc ani ťuk. ()

Reklama

huhulalka 

všetky recenzie používateľa

To se mi líbí, pěkná komedie o přátelství mezi psem a páníčkem, který od něj dostane pořádně zabrat, kam se hrabe Rex se svými proskoky okny, tohle je správný pes, sarkastický naschválník. Příběh sice není až tak poutavý a mimo dvou hlavních rolí postavy nijak moc nezaujmou, ale pro lehké pobavení dostačující. ()

HRom99 

všetky recenzie používateľa

Ani si nespomínam, kedy som sa takto dobre naposledy nasmial na komédii pochádzajúcej z USA. Veľmi dobré dialógy, skvelý nemecký vlčiak a konečne niečo oživujúce aj v manželskom páre, kde on je kriminalista a ona manželka, večne čakajúca na svojho manžela. V tomto prípade si však obaja vedia z toho druhého utiahnuť a neprežívajú svoj osud nijak dramaticky. Keď pribudne "do rodiny" vlčiak, je to ešte zábavnejšie. ()

PlayEasy 

všetky recenzie používateľa

Opravdu povedená klasická krimi-komedie v hlavní roli s Jimem Belushim a povedeným psem, který zprvu Mikeovi ničí život, ale pak se z nich stane sehraná dvojka, která společně polapí dealera Lymana. Skvělé gagy se psem se střídají s dobrou akcí a to přesně je to, proč bude tahle klasička ještě pár let běžek na všech kabelovkách! 65% ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (7)

  • Lyman jezdí v Maserati Quattroporte Tipo AM 330. (HellFire)
  • Tříletý ovčák, představitel hlavní zvířecí role, musel projít tvrdým tříměsíčním výcvikem známé trenérky Kate Ann Millerové. (Terva)
  • Dooley (James Belushi) jezdí ve filmu ve voze Ford Mustangu GT z roku 1964. (reich)

Reklama

Reklama