Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mike Dooley (J. Belushi) je policajt, ktorého by nechcel mať na krku žiadny zločinec. Samotár, ktorý zvysoka kašle na smernice. Jeho jediným záujmom je dostať drogového priekupníka Lydmana za mreže a tomu podriaďuje všetko. Ani tak významný zločinec sa však pred Dooleym nemôže cítiť v bezpečí. Lenže potom, ako Lydmanov plán na odstavenie Dooleyho zlyhá, všetko sa zmení. K Dooleymu pribudol parťák, ktorý nevie hovoriť, niekedy mu neuveriteľne tečú sliny a naviac býva aj tvrdohlavý. Hovorí sa, že pes je najlepší priateľ človeka, ale Dooleymu sa to akosi nezdá. Vlčiak K9 sa v skutočnosti volá Jerry Lee a Dooley zistil, že bude pracovať iba vtedy, keď sa mu bude chcieť. Nakoniec si tí dvaja možno predsa len porozumejú... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (111)

PATWIST 

všetky recenzie používateľa

Dosť sympatická akčná komédia, ktorá zaujme najmä priateľským a humorným vzťahom medzi policajtom a jeho novým parťákom psom Jerrym Lee. Určite jeden z oddychových filmov, ktorý stojí aj za viac zhliadnutí. Hláška z filmu: "Pamätaj že ja mám len dve nohy". 1. "Kedže poznám váš názor na predpisy predpokladám že nemáte povolenie na prehliadku" 2. "Zožral ho pes" ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tento americký akčný, kriminálny thriller je vystavaný na nie príliš originálnom námete. Policajný detektív a jeho verný, šikovný pes. Všetci to iste veľmi dobre poznáte napríklad z nemeckého televízneho seriálu "Komisár Rex". To však bola poriadna blbosť. Celovečerný film "Môj partner z K-9" je na tom predsa len o poznanie lepšie. Dá sa na to pozrieť a aj sa trocha pobaviť. Chémia medzi hercom Jimom Belushim a jeho psím parťákom fungovala celkom dobre. ** ()

Reklama

otík 

všetky recenzie používateľa

Vcelku dobrá akční komedie, která hodně těží z dobré práce se psem před kamerou, ten vždy dokáže průměrný film vytáhnout o chloupek výš. Uvidíme vcelku rutinní detektivní příběh s poldou typu drzosti Eddie Murphyho z Beverly Hills, jen ne tolik zábavného. Ale hafoš se umí moc pěkně tvářit a tak hlavně díky němu dokráčel tento film k velmi solidním a lepším 60 %. ()

nash. 

všetky recenzie používateľa

Možná jsem byl včera taky studený čumák, ale zanechalo mě to víceméně chladným. Občas jsem se pobavil a nemužů říct, že u zbytku filmu bych se vyloženě nudil, ale nějak to nestačilo. A ani těch pár hlášek a občas vtípek nějak nedokázaly misku vah převážit na stranu spokojenosti tak výrazné, aby z toho vymáčkly čtvrtou hvězdu. ()

veru_needy 

všetky recenzie používateľa

Jako malá jsem tomuhle filmu naprosto propadla a ještě se mě to nepustilo, a asi ani nepustí. Tento film se před takovou milovnicí psů jakou jsem jako malá bývala prostě schovat nemůže. Hlavně když jde o německého ovčáka, který byl a pořád je mou vysněnou rasou. Jsem hrozně ráda, že byl tento film vůbec natočený a že hlavní roli dostal i skvělý, věčně sarkastický a zábavný James "Jim" Belushi a můj milovaný Jerry-Lee. - "The woman is mine." ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (7)

  • Dooley (James Belushi) jezdí ve filmu ve voze Ford Mustangu GT z roku 1964. (reich)
  • Jednou ze skladeb použitých ve filmu je „Oh Yeah“ od švýcarského electro-dua Yello. (Frontie)
  • Natáčení probíhalo v San Diegu. (reich)

Reklama

Reklama