Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři trestanci se na útěku schovají do domu osamělé ženy. Musí počkat na vhodnou dobu k nastoupení do trajektu, a nikdo neví, jak dlouhá doba to bude. Jeden z věznitelů se však zamiluje do ženy, které dům patří. (Terva)

Recenzie (3)

Lynnet 

všetky recenzie používateľa

Na můj vkus docela zdlouhavé a předvídatelné. Pohled na Billyho Zanea v bílém tričku je sice příjemný,ale to je tak asi vše. A kdo by v tom hastrošovi poznal blondýnku z Top Gun? ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Prijemna romanticka Hallmarkovina z vidlakova so skvelym ustrednym parom medzi ktorym bezchybne funguje chemia. Nevidim problem ani v pomalsom tempe. Vadila mi len postava jedneho zleho trestanca. Chapem, ze nejake nutne zlo, ktore by bolo zdrojom napätia tam muselo byt, ale na mna pôsobil skôr otravne a druha polovica filmu v ktorej uz tato postava nebola sa mi pacila ovela viac. Najviac ma prekvapil Billy Zane, ktory dokazal, ze vie zahrat aj citlivu kladnu postavu a nie len prehravajucich zaporakov. Idealny film na sledovanie so zenou, mamou, babickou. No proste, aby ste ukazali, ze mate city. 6/10. ()

Zaujímavosti (1)

  • Henry Rollins jen velmi pomalu překonával svůj ostych, aby natočil nahé scény. Po dokončení filmu si však stěžoval, že bylo použito málo materiálu, ve kterém je nahý. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené