Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles. V galerii umění leží na zemi v krvi mladá malířka Suzanne Copelandová. Mužské mrtvé tělo leží zkroucené vedle ní - oběť vraždy, jíž byla Suzanne jediným svědkem. Seržant Michal Page, policejní veterán, a jeho partner Jeremy Tyler mají za úkol chránit svou jedinou svědkyni slepou od chvíle, kdy ji vrah udeřil do hlavy. Přesvědčení, že toto je více než důvod k vraždě, Page a Tyler zjišťují, že byli zataženi do nebezpečné hry na kočku a myš proti zlověstné organizaci krutých vrahů a drogových baronů dychtících Suzanne umlčet navždy. Je to hra, kterou si nemohou dovolit prohrát. (Bontonfilm)

(viac)

Recenzie (3)

John80 

všetky recenzie používateľa

Vražda muža v galérii a následne omracenie ženy ,ktorá oslepne ako svedkyňa , dostane sa pod ochranu a medzitým začne pátranie po vrahovi drogových baronov. Hviezda a môj obľúbený herec s môjho obľúbeného filmu Nočné oči Andrew Stevens v hlavnej úlohe. 3* ()

DJ Lonely 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě velice svěží thriller, který sice používá klišé v každém záběru, ale pěkně z něj ždímá tu pravou esenci béčkových thrillerů devadesátých let. Nebo mi to možná prostě jen sedlo do nálady. :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Z toho béčka bolia oči, nemotorný policajt prelietajúci cez cukrové sklo, streľba zo zbraní v štýle Colombo a slepá, na ktorej vidieť, že vidí. Zloduch na úrovni speváka zo Scootra bol len povestným peroxidom na temene, ktorý charakterizoval hĺbku filmu. ()

Reklama

Reklama