Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Los Angeles. V galerii umění leží na zemi v krvi mladá malířka Suzanne Copelandová. Mužské mrtvé tělo leží zkroucené vedle ní - oběť vraždy, jíž byla Suzanne jediným svědkem. Seržant Michal Page, policejní veterán, a jeho partner Jeremy Tyler mají za úkol chránit svou jedinou svědkyni slepou od chvíle, kdy ji vrah udeřil do hlavy. Přesvědčení, že toto je více než důvod k vraždě, Page a Tyler zjišťují, že byli zataženi do nebezpečné hry na kočku a myš proti zlověstné organizaci krutých vrahů a drogových baronů dychtících Suzanne umlčet navždy. Je to hra, kterou si nemohou dovolit prohrát. (Bontonfilm)

(viac)

Recenzie (3)

DJ Lonely 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě velice svěží thriller, který sice používá klišé v každém záběru, ale pěkně z něj ždímá tu pravou esenci béčkových thrillerů devadesátých let. Nebo mi to možná prostě jen sedlo do nálady. :) ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Z toho béčka bolia oči, nemotorný policajt prelietajúci cez cukrové sklo, streľba zo zbraní v štýle Colombo a slepá, na ktorej vidieť, že vidí. Zloduch na úrovni speváka zo Scootra bol len povestným peroxidom na temene, ktorý charakterizoval hĺbku filmu. ()

John80 

všetky recenzie používateľa

Vražda muža v galérii a následne omracenie ženy ,ktorá oslepne ako svedkyňa , dostane sa pod ochranu a medzitým začne pátranie po vrahovi drogových baronov. Hviezda a môj obľúbený herec s môjho obľúbeného filmu Nočné oči Andrew Stevens v hlavnej úlohe. 3* ()

Reklama

Reklama