Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (639)

Marsik 

všetky recenzie používateľa

Špatnost ! Nuda ! Trapas ! Tak lze vystihnout pokračování, podle mého vkusně vtipného, Kameňáku 1. Ve druhém díle se Zdeněk Troška zaměřil na babku Kropáčkovou, což byla chyba. Jak stará bába znásilňuje pomocí elixíru mladé kluky, to se mi fakt místy i hnusilo. Jednu hvězdičku za ... asi za to, že zde hraje velkej srandista Václav Vydra. 25% ()

fleker odpad!

všetky recenzie používateľa

...když zakrejete kočce po narozeni voko...tak se nevyvine a zakrni...vážně by mě zajímalo, co všechno asi museli zdendovi zakrejt pantáta Troška s chotí....dyť tohle už snad ani není možný...já mu zkritizuju jedničku....von napiše dvojku...pošlu mu imejla aby přestal..sepišu xset strankovou petici, kde jenom ja sem se tam podepsal vosumsetkrat...a von jako by ty příspěvky snad skoro ani nečet neboco...a trousí..a trousí...už chapu ty rakušáky..prej VYPNĚTE TEMELIN, ZACHRANITE ŽIVOTY...maj recht...ale jenom v připadě že na nej budou připojeni ve chvili, kdy v esterajch televizi poběži Troska (..ano, čtete správně - ten háček tam neni umyslně..) ()

Reklama

Hitman_47 odpad!

všetky recenzie používateľa

HNUS HNIS HNŮJ !!! Takovou sračku člověk neviděl...no teda už viděl. Jak může někdo natočit takový naprosto NECHUTNÝ (z té hnusné báby se mi chtělo nejednou zvracet) "FILM"...a ještě když si vzpomenu jak bylo ve "FILMU" o "FILMU" kdysi na NOVĚ dáváno tolik prostoru debilnímu kreationovému tělocvikáři MAXovi a super zombíkovi na české hudební scéně V(-v-v-vole)ndráčkové....tak se ptám: PROČ ? (ne, že by mi to nějak vadilo, že těm dvěma kreatůrám bylo ve filmu věnováno minimum místa, spíš naopak - ty držky tam vůbec nemusely být, ale NOVA prostě musela prosadit tyto "legendy" a postavit skoro celý "Film" o "Filmu" jen na nich)NOVA je holt NOVA a Kameňák k ní rozhodně patří....užijte si svou posranou trilogii ! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie zbierky najrôznejších vtipov, anekdôt a kameňákov je o niečo viac zvládnutejší než predchádzajúci prvý diel. Vtipy sú za sebou lepšie poskladané, takže dávajú lepší zmysel a vytvárajú dej. A o dej ide predovšetkým. Ten tu je ďaleko lepšie vyobrazený, ale bohužiaľ, k dokonalosti má stále ďaleko. Stále je to také kŕčovité. Cieľom filmu je však pobaviť, čo spĺňa dokonale a nie je tomu čo uprieť. Kto sa chce zasmiať, odporúčam. Kto chce zhliadnuť kvalitný príbeh, nech sa poobhliadne po niečom inom. ()

gogos 

všetky recenzie používateľa

nechapu proc se to nikomu nelibi.... Vim, z nejakeho umeleckeho hklediska je to hloupe a toporne herecke vykony to jen podtrhavaji, ale o to tady vubec nejde. Tady jde o to ze je to lidova komedie s lidovymi vtipy. Nekolik jsem jich neznal a hodne me to pobavilo, na prvni dil to sice nema a na Slunce seno uz vubec ne, ale presto je to prijemna komedie, ktera je na jedno dve shlednuti... Pak u vse znate a neni se cemu smat.... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (21)

  • Ke konci filmu je záběr na hada, který leze do auta. Vpravo na nalakovaných dveřích je v ten okamžik zřetelně vidět odraz kameramana. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené