Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zázračný modrý prameň, povzbudzujúci sexuálny apetít a potenciu, nečakane zmizol a policajný náčelník Pepa Novák má opäť plné ruky práce. Pokračovanie divácky megaúspešného filmu Zdeňka Trošku.
Po tom, čo na zámku v Kameňákove vytryskol  zázračný „modrý prameň" liečiaci impotenciu, mestečko je hore nohami. Ako prišiel, tak aj odišiel - modrý prameň zrazu zmizol. Ako je to možné? Svoje o tom vie predovšetkým stará Kropáčková, ktorej bezbrehý sexuálny apetít si už vyžiadal nejednu obeť. Hoci sa po prameni zľahla zem, na policajnú stanicu neustále prichádzajú ďalší otrasení muži a zúfalí športovci, ktorých táto babička práve znásilnila. Ba čo viac, náčelník policajnej stanice Pepa Novák musí čeliť obetiam aj v radoch svojich vlastných policajných podriadených. Strata lukratívnych ziskov z „modrého prameňa" nedá zaspať ani miestnym mafiánom a je nad slnko jasné, že pátranie treba začať v domčeku pani Kropáčkovej... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (639)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie zbierky najrôznejších vtipov, anekdôt a kameňákov je o niečo viac zvládnutejší než predchádzajúci prvý diel. Vtipy sú za sebou lepšie poskladané, takže dávajú lepší zmysel a vytvárajú dej. A o dej ide predovšetkým. Ten tu je ďaleko lepšie vyobrazený, ale bohužiaľ, k dokonalosti má stále ďaleko. Stále je to také kŕčovité. Cieľom filmu je však pobaviť, čo spĺňa dokonale a nie je tomu čo uprieť. Kto sa chce zasmiať, odporúčam. Kto chce zhliadnuť kvalitný príbeh, nech sa poobhliadne po niečom inom. ()

_DAVE_ odpad!

všetky recenzie používateľa

FIlmum o "Kamenakovu" jsem se vyhybal jako cert krizi ale nedavno jsem jel nekam dalkovym autobusem a tam jsem jiz nemohl uniknout. Opravdu chapu ze se to nekomu muze libit ale tohle "dilko" nelze nazvat filmem. Pokud by tomu rikali hrana "N@VAcka" estrada tak nereknu ani slovo. Ale pokud to mam zhodnotit jako film neexistuje jine reseni nez "ODPAD". ()

Reklama

Jello Biafra odpad!

všetky recenzie používateľa

Trapáreň pokračuje a je až udivujúce ako hlboko dokážu režisér a herci klesnúť. Vtipy nemajú vôbec žiadnu úroveň. Len plno sexuálne ladených frkov, ktoré len ťažko pobavia. (Ne)herci sa nechutne pitvoria a film nemá žiadny dej. Zasa sledujeme cestu modrého viagrového prameňa a zasa počujeme dávno otrepané fóry. Absolútna žumpa českej kinematografie. Ozaj nechápem ako tomuto hnusu môže dať niekto viacej ako dve hviezdičky. ()

DruidKarel 

všetky recenzie používateľa

608. hodnocený film: Tady bych asi souhlasil s Compadrem. Troška si tam přizve každýho známýho, jenom ne kvalitní herce (až na pár výjimek). Jenomže tyhle jeho filmy o vtipech jsou už ale dávno profláknutý a čiší trapností, která nezná mezí... Pane, Troško, už nám to nedělejte a začněte točit. Jo, kde jsou ty časy, kdy točil Slunce seno... 1* ()

Tosim 

všetky recenzie používateľa

Mě se ten druhý díl zdál úplně stejný... Při prvním jsem byl opravdu hodně nasrán a divil se, co nekteří lidé vydávají za "film". Teď jsem už věděl, do čeho jdu. Souhlasím s Tetsuem ohledně té kamery i vizuálních gagů, obsazení Maxy a Vondráčkové, přesto myslím, že tento díl byl o chloupek lepší v tom, že měl něco, co vzdáleně připomínalo děj. Ostatní jako vždy - ze začátku se to docela rozjede, pak se ale snímek utápí ve stále stejných nudných zaběhnutých kolejích. 90% vtipů je opět o sexu a dobrého herce abys pohledal. Narážky na kritiky trapné a nefunkční a...tak. Jen doufám, že se někdo nerozhodne natočit Anglického krále podle scénáře Evžena Gogely. To by mohl bejt opravdovej průser... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (21)

  • Ve scéně, kdy Pepíček (Tomáš Lipský) leze oknem vysvobodit dědu z přivázané lavičky, můžeme si všimnout, že Pepíčkovy pomáhá do okna jeden z členů štábu. (Mr.Hudson)
  • V závěru filmu zazní v rádiu skladba z prvního dílu série. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama