Reklama

Reklama

VOD (1)

Naina Kapur žije v Bronxe, v New Yorku, spolu s matkou Jennifer, bratom Shivom, adoptívnou sestrou Giou a otcovou matkou Lajoji. Tri roky po samovražde otca je rodina pred finančným krachom. Na bode mrazu sú aj rodinné vzťahy, pretože Nainina matka je katolíčka matka jej otca vyznáva hinduizmus. Dve vierovyznania v jednej rodine sú v neposlednom rade dôvodom samovraždy Naininho otca. O tom však vie iba Jennifer.
Naina nepozná diskotéky a zábavu, miesto toho zabraňuje vojnám medzi mamou a babičkou. Jej jediní priatelia sú susedka Jasminda Kapoor a Rohit Patel, syn bohatej indickej gujaratovskej rodiny, ktorá vlastní obchodné domy po celej USA. Naina ho spoznala na vysokoškolskom kurze, ktorý obaja navštevujú.
V Najninom susedstve býva aj strýko Chadda, dobrosrdečný sused, ktorý je už roky zamilovaný do Nainynej babičky Lajoji. Na návštevu k nemu príde jeho mladšia sestra so svojím charizmatickým synom Amanom Mathurom, ktorý miluje život. Aman Mathur prichádza do New Yorku na návštevu k strýkovi so svojím malým tajomstvom, čo ho zasadzuje do úlohy záhadného muža.
Aman si všetkých získa svojím šarmom. Spriatelí sa s Nainou a Rohitom, ktorých naučí prežívať život naplno až do konca. On sám je rozhodnutý hrať úlohu anjela, a to aj na úkor vlastného šťastia. (ThERoMAiO)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Reklama

Reklama