Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Projekt Lasica píše Čekovskému odkrýva posledné texty Milana Lasicu, ktoré zanechal hudobníkovi Mariánovi Čekovskému. V sprievode unikátnej hudobnej formácie, orchestra Štátnej filharmónie Košice a hostí, ich po prvýkrát predstavili verejnosti. Výnimočné spojenie sa vďaka RTVS dočkalo aj televízneho spracovania. (RTVS)

Recenzie (2)

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Pán Lasica zanechal texty piesní... Vznikol koncert, ktorý dojal naše srdcia, zacítili sme závan niečoho medzi Nebom a Zemou. Stihol nám nechať odkaz, prihovára sa v ňom k nám, poslucháčom, hoci tu už fyzicky nie je. Toto je jedno z diel, ktoré po sebe nechávajú ľudia, ktorí mali celý život čo povedať svojmu publiku. Noblesu koncertu dodáva Štátna filharmónia v Košiciach a prítomnosť známych hudobníkov. ()

petisek 

všetky recenzie používateľa

Presne kvôli takýmto programom má verejnoprávna televízia svoj zmysel. Krásne, úprimne a čisto podaná spomienka na maestra Lasicu. Záznam koncertu náladu predstavenia sprostredkoval veľmi príjemným spôsobom a človek má hneď chuť to celé zažiť aj naživo. Ďakujem pán Čekovský a Pán Lasica. ()

Reklama

Reklama