Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Projekt Lasica píše Čekovskému odkrýva posledné texty Milana Lasicu, ktoré zanechal hudobníkovi Mariánovi Čekovskému. V sprievode unikátnej hudobnej formácie, orchestra Štátnej filharmónie Košice a hostí, ich po prvýkrát predstavili verejnosti. Výnimočné spojenie sa vďaka RTVS dočkalo aj televízneho spracovania. (RTVS)

Recenzie (2)

petisek 

všetky recenzie používateľa

Presne kvôli takýmto programom má verejnoprávna televízia svoj zmysel. Krásne, úprimne a čisto podaná spomienka na maestra Lasicu. Záznam koncertu náladu predstavenia sprostredkoval veľmi príjemným spôsobom a človek má hneď chuť to celé zažiť aj naživo. Ďakujem pán Čekovský a Pán Lasica. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Pán Lasica zanechal texty piesní... Vznikol koncert, ktorý dojal naše srdcia, zacítili sme závan niečoho medzi Nebom a Zemou. Stihol nám nechať odkaz, prihovára sa v ňom k nám, poslucháčom, hoci tu už fyzicky nie je. Toto je jedno z diel, ktoré po sebe nechávajú ľudia, ktorí mali celý život čo povedať svojmu publiku. Noblesu koncertu dodáva Štátna filharmónia v Košiciach a prítomnosť známych hudobníkov. ()

Reklama

Galéria (28)

Reklama

Reklama