Reklama

Reklama

Odpočívat v pokoji

  • Argentína Descansar en paz (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Sergio, který je na mizině a zdraví mu taky zrovna neslouží, dostane nečekanou příležitost zajistit svoje nejbližší. Bude jim ale muset jednou provždy zmizet ze života. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Fuzzytomato 

všetky recenzie používateľa

Napriek ťažkej téme (v dnešnej dobe tak aktuálnej) je to príjemný, vizuálne pôsobivý snímok s "chill" atmosférou. Scenár je skúpy na dialógy. Spolieha sa viac na neverbálny prejav čo vidím ako pozitívum. Film apeluje na emócie diváka nenásilne, a i keď plynie pomalším tempom,je stále pútavý a napínavý. Keby bol toto Hollywoodsky film (Aj Argentína má v Palerme svoj Hollywood, ale ja teraz myslím ten v USA) mal by určite vyššie hodnotenia. Joaquín Furriel je úžasný herec. Jediné čo mi vadilo bol upišťaný soundtrack znejúci ako pokazená práčka ale začínam si zvykať že je to nová móda ktorá vo filmovom priemysle pár rokov pobudne. Každopádne si to pozrite. Nebudete ľutovať. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Sergo, hlava rodiny, využije situáciu (výbuch v meste) a vydá sa nezvestného. Práve takto môže jeho manželka využiť poistenie a vybaviť finančné manko, ktoré spôsobil. __ Vedenie príbehu je klasické, ale nevyužíva všetky možnosti, ktoré scenár ponúka. Problém je predovšetkým so záverom, ktorý vypadá nie príliš vypracovaným a unáhleným. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Perfektně zrežírovanej a zahranej příběh s maskama zralýma na Oscara a trochu odbytým koncem… Zdejší hodnocení neodpovídá kvalitám filmu, nepochybuji, že je regulérně má. ()

Galéria (42)

Reklama

Reklama