Reklama

Reklama

Jeden americký chemik si představuje, že udělá životní obchod se svou drogou. Všechno ale nejde podle plánu a on se brzo zamotá do spleti podvodů. (Filmbox)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

Ratemus 

všetky recenzie používateľa

tak toto můžu vidět každý den a vždy se u toho budu smát. Jízda od začátku až do konce, Meatloaf překvapí, on dokáže hrát cokoliv. SLJ je klasika, ten chlap je Pan herec, ale Robert Carlyle, sakra tak ten mě překvapil, naprosto výborně napsaná role, skvělej casting. Je jasný, že se to inspiruje Guyem ale to přece vůbec nevadí. Já se prostě bavím, fakt výborné at už Emily, Sean Pertwee nebo Rhys Ifans, vše sedí jako prdel na hrnec. ()

chalp 

všetky recenzie používateľa

Neviem či Ronny Yu zaspal dobu,alebo sa všemožne snažil vyhnúť kopirácii Guya Ritchieho, lebo inak si tie hnusné, odporné,neštýlove a úplne zbytočne sekané spomaľovačky vysvetliť neviem.Scenár je výborný tak isto ako dvojka Sam a Robert, ale tie sekačky ma nehorázne srali, pri nejakom dementnom seriály, alebo béčku ich znesiem, ale pri takomto projekte len sotva.Tu jednoznačne zvíťazil obsah nad formou. ()

Reklama

tom88 

všetky recenzie používateľa

Nebyť skvelého Samuela L. Jacksona, tento film by som si ani nevšimol. Je to nadpriemerný krimi thrillerík, ktorý ubehne ako voda, dokonale pobaví a to zase hlavne kvôli Samuelovi, ktorý tomu dáva všetok šmrnc. Film je natočený s nadhľadom a čierny humor sedí. Od štyroch hviezd to nemá ďaleko a som rád, že som dal filmu šancu s odstupom času. 69% ()

golfista 

všetky recenzie používateľa

Výrazná inspirace Ritchiho filmy je patrná na každém kroku. A i když to není úplně "ono", tak já se fakt pobavil (S.L.Jackson a R.Carlyle byli v úžasný pohodě a Emily zase moc pěkná). Jestli byl do dneška "Podfu(c)k" film s největším výskytem "fucků" na minutu, tak už není :) ... Při přidělování hodnocení je to přesně to rozhraní - 70%. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pred rokmi mi to pripadalo neskutocne zabavne. Dnes ma to uz bavilo o dost menej. Na prvy pohlad to je cool gangsterka v Ritchieho style. Ma to zbesile tempo, postavy tvoria zabavni grázli, herecke obsadenie je spickove a dialogy su plne fuckov. Ale nieco tomu chyba. Vyzera to jak Hong Kongsky akcny film. Akcia je stale super. Vynaliezava a drava. Ale dialogy su odbite. Okrem fuckov toho vela neponuknu a k zabavnosti Ritchiho gangsteriek maju daleko. Takisto pribeh je prilis priamociary. Ziadne zabavne podpribehy tu nie su. Herci odvadzaju len svoj standard a niektori ani to. Samuel L. Jackson ide doslova na neutral a coolovosti svojich postav z Tarantinoviek sa ani na chvilu nepriblizi. Hudba je dost tuctova. Vysledkom je stylovo natocena blbina, ktora nenadchne, ale ani na chvilu nenudi. Najviac sa to asi bude pacit ludom, ktorym pripadaju Tarantinovky prilis ukecane a malo akcne. 6/10. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (13)

  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 180krát, což je 1,93krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Zpěváka Meat Loafa navrhl do role Lizarda producent Andras Hámori. (Terva)

Súvisiace novinky

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

Zemřel zpěvák a herec Meat Loaf

21.01.2022

Svět hudby a filmu přišel o další z velkých talentů. Ve věku 74 let včera v USA zemřel americký zpěvák a filmový herec Marvin Lee Aday, znám především pod svým uměleckým jménem Meat Loaf. Talentovaný… (viac)

Reklama

Reklama