Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V prvej epizóde dokumentárneho cyklu Opri sa o mňa sa pozrieme na príbeh prvej víťazky Slovensko hľadá Superstar, Kataríny Koščovej. Čo všetko sa stalo, že sa z veselého, spoločenského, optimistického dievčaťa stala zranená, konfliktná žena bojujúca s pocitmi menejcennosti? Čo urobila, aby začala žiť radostný naplnený život? Sledujte spolu s nami cestu Kataríny Koščovej k nájdeniu seba-hodnoty a radosti z bytia. Katarína Koščová v novom dokumente z dielne RTVS odhalila, čo jej pomohlo dostať sa psychických problémov, s ktorými sa istý čas borila. Kto je pomohol, čo musela urobiť, aby nastali zmeny v jej živote, ako to hodnotí časom ona, ale aj jej blízky sa dozviete v dokumente Opri sa o mňa. Manžel a manažér Kataríny Koščovej, Michal Pivovar sa po narodení ich prvého dieťaťa syna Adamka zachoval ako správny otec a manžel. Nielenže sa postaral o dieťa, domácnosť, ale výrazne podporil svoju ženu. Pozrite si ako on vnímal čas, kedy  jeho manželka nevládala, borila sa so svojimi vlastnými démonmi. (RTVS)

(viac)

Recenzie (2)

jhrasko 

všetky recenzie používateľa

Mäkkosť v Katke, v jej duši, v srdci, v nej, prenesená do výpovede/dokumentu, ktorých je málo. Otvorenosť, citlivosť, slušnosť, láskavosť. Odvaha a krehkosť. Výborný počin RTVS, veľmi. Viac takých prosím. A  ďakujem. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pochádzam z mesta, odkiaľ Katka. Bola to jediná Superstar, ktorej ani jednu časť som nevynechala. Bol to pre nás nový formát, sympatickí moderátori - Adela a Pyco. Celý východ Slovenska posielal Katke smsky dúfajúc, že vyhrá. Mala a má v sebe také čosi zvnútornené, že jej zaujímavý hlas a prejav  sa na hudobnej scéne presadí. Má dušu. Potom sme pravidelne chodili na jej koncerty, držali jej palce, lebo jej hudba je baladická, citlivá a Katka sa obklopila správnymi ľuďmi, hudobníkmi, aj v súkromí. Samozrejme, že sme vnímali bulvár. Fuj, fuj, fuj a hnus. Výstižnejšie slovenské slová nepoznám. Katka, my prídeme zase. ()

Reklama

Galéria (4)

Reklama

Reklama