Reklama

Reklama

The American Society of Magical Negroes

  • Kanada The American Society of Magical Negroes (viac)
Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

FilmFaktor odpad!

všetky recenzie používateľa

Akože, dal som tomu šancu... a urobil som chybu - fakt že čistý shit!!! A to mám filmy "na hrane s poburujúcim obsahom" fakt rád. Ale toto? Nevkusné, nevhodné, celé zle. ()

Reklama

handsolo odpad!

všetky recenzie používateľa

akoze, doslova ilegalny obsah podla akehokolvek zakonnika alebo ustavy, a pusta sa to takto von akoby nic? ako hovori Tate - failed society. stavim sa ze na to budu chodit skolky a skoly do kina aby sa im pekne vygumovali mozocky pekne za mlada kym su este povolne..   PS: "xtomas252" sa tu teda paradne predviedol s 3* hodnotenim... ()

xzajox 

všetky recenzie používateľa

Akože neviem, čo toto bol za pro-anti-rasistický experiment, ale toto jednoducho nemá ako fungovať "správne". Po prvé, neznášam príbeh, kde prídu z totálnou hovadinou, ktorá akože funguje už vyše storočia a až dnes, v tomto príbehu prídu na to, aká to je vlastne hovadina. Po druhé, J.Smith v hlavnej roli mal hrať neistého slabého, no hral ho tak neisto a slabo, že zlyhával na plnej čiare. An-Li vo vedľajšej roli hrala oveľa lepšie a vďaka nej toto dielko dostáva odo mňa hviezdičku navyše. Snáď ju ešte niekde uvidím. Fakt sa čudujem, že sa na toto tí čierni herci upísali. Nevidím ako by toto malo svetu priniesť niečo pozitívne, naopak zdá sa mi to, ako rýpanie do rany, ktorá sa postupne hojí sama (samozrejme ako white man môžem na to mať nesprávny uhol pohľadu). BTW to, že tam bude SOSWAG, som tušil ešte pred polovicou filmu (ak nechcete spoiler, negooglite si to). Potešila ešte referencia na Green mile, ale zdá sa mi to trochu ako vykrádačka. Čudný experiment, a nie veľmi podarený 40% - 2* ()

kockodan odpad!

všetky recenzie používateľa

Proboha co je to ten Kobi Libii za píču?  To se nedá tohleto. Amatérský pokus "provokovat" dopadl jako hromada cringe nekoukatelných sraček! ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama