Reklama

Reklama

Trevor Noah: Kde jsem to skončil

(relácia)
  • USA Trevor Noah: Where Was I
Trailer
Stand-up / Komédia
USA, 2023, 68 min

Réžia:

David Paul Meyer

Účinkujú:

Trevor Noah

Obsahy(1)

Komediální speciál o cestování po světě, ve kterém se Trevor Noah rozpovídá o státních hymnách, nepovedené prohlídce německých památek i o Paříži, kde to pěkně schytal. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

Měl sem období, kdy sem Trevora zbožňoval a žral jeho stand-up stejně jako jeho Daily show. Pak ale přišel útlum a výpadek formy, kdy mi jeho vystoupení přestaly sedět a na můj vkus se až moc cyklil kolem rasismu (jakkoliv to bylo součástí jeho vystoupení i předtím). Jeho nejnovější speciál má každopádně velmi blízko k tomu proč sem ho začal mít rád. Je vtipný, nebojí se lehce tnout do méně příjemných věcí (pro američany) a i když to ke konci ztratí tempo a drive celkově sem se bavil velmi dobře. Rozhodně jeden z těch lepších Netflix speciálů…70% ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Trevorove inteligentne premisy a point-outy su zname. Napriek tomu, ze ich tu je dostatok, nepobavil som sa tak, ako na predoslych jeho specialoch. Prihody z rozpravania mi prisli iba ako "prihody" a vtipu v nich bolo malo. Hoci hovori aj poucne, i satiricky, pokazujuc na niektore "neduhy" statov i ludi, uz menej sa na tom dalo smiat. Porovnavanie s ochotou zmeny Nemcov s Americanmi v prvej polovici pobavilo. A i zenske "hladenie po stehienku". Francuzsky prizvuk bol paradny. Prihoda s kuframi sice bola zabavna, ale napriek fajnovemu rozpravacstvu, nie extra vtipna. "In France you know what we do to kings?" :)  Hoci v zavere ma oslovil "butterfly style" Usain-a Bolta v behu a i ohromenie "bieleho muza" a i zaverecne sekundy a Neil Diamondova Sweet Caroline. Zatial vsak to najslabsie, co som s nim videl. Tesim sa na dalsi special. ()

jedna_vrana 

všetky recenzie používateľa

Dostala som chuť na stand-up. Pozrela som si dva. Nevyhnutne som ich v hlave začala porovnávať. Nepoznala som ani Trevora Noaha, ani Billa Bura. Trevor ma však bavil viac, niekedy mám ako divák problém chytiť niť a niektoré gagy z amerického prostredia ma nechávajú chladnou a nechápajúcou. Trevorove cestovné zážitky sú fajn (pri Berlíne si zvolil citlivú tému a nezľakol sa jej), pobavili aj zážitky z Paríža. V časti vystúpenia, keď sa pustil do národných hymien, som sa už smiala nahlas. A záver: „Sweet Caroline“? Musela som si po predstavení túto pieseň pustiť a počula som ju predtým v rádiách, ale toto je prvýkrát, čo som ju počúvala naozaj! Naozaj ju Američania tak milujú? ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama