Reklama

Reklama

Knuckle Girl

  • Japonsko ナックルガール
všetky plagáty
Trailer

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

mdf 

všetky recenzie používateľa

Run, profesionální boxerka, zjistí, že ve vybuchnutém autě uhoří  její sestra. Následně zjistí,že mrtvá nebyla její sestra a proto pohřešovanou sestru začne hledat a dostane se do soukolí nelegálních zápasů. Jako akční bitky špatný nejsou, ale celý mi to přijde takový hrozně jednoduchý,obyčejný a ten konec ani moc uvěřitelný. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Korejsko-japonsky akcni film. Pribeh amaterske boxerky, ktera se dostane do klubu boxu v podsveti a bojuje zapas smrti, aby zachranila svou pohresoovanou sesteu Yuzuky a vyhraje. Vypraveni je dost podivne a nudne.  Pribeh pripomina osmdesatky. Chtelo by to mu dat vetsi hloubku. Ale jetu nekolik bojovych scen bitek. Hodne filmoveho casu je venovano vedlejsim postavam. Hloupe sitiace zabavu zabiji. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Sry, ale takto fakt nie. Som fest vysadený na Kórejské veci a medzi Japoncami mám tiež zopár veľkých srdcoviek, takže spojenie Japonskej akčnej mlátičky s Kórejským režisérom mi celkom pošteklilo medzinožie. Bohužiaľ je to piču platné, kdeže režisér je len nejaký random týpek bez talentu a herci boli na facku rad radom. Buď prehrávali aj na Japoncov až do extrému, alebo sa tam motali s mám v piči výrazom a občas len niečo zamrmlali. Akcia je čistý suck my dick, lepšiu nudu už natočí aj banda družinárov na základke. Príbeh...no comment. Hudba...asi som tam niečo počul. Miestami. Jediné pozitívum film, záporák. Týpek mal fajný swag aj charizmu, bez neho by to letelo asi na čistý odpad. ()

Reklama

Reklama