Reklama

Reklama

Kevin Hart a Chris Rock: Jen hlavní hvězdy

  • USA Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kevin HartChris Rock naprosto otevřeně promluví o svém přátelství i úspěšné kariéře od nesmělých začátků až po cestu na samotný vrchol. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Člověk by do tohohle měl jít s upozorněním, že se NEJEDNÁ O STANDUP! Jde totiž o celou backstory za Kevinem Hartem a Chris Rockem, dostáváme zde popis jejich minulosti, společného kamarádství a začátků jejich stand-up kariéry a skrze množství výpovědí, rozhovorů a pár "retro" záběrů se dostáváme až k jejich vyprodaným vystoupením v Americe v minulých letech. Pro skalní fandy fajn zpestření a možnost se dozvědět minulost jejich oblíbené stand-up dvojky, ale pokud člověk touží po čistokrevné hodinové stand-up zábavě, toho se tady vůbec nedočká. ()

Reklama

marrrrian 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý záznam o turné dovch veľkých komikov. Ale zatiaľčo vo filmoch sú super, na kamerách v zákulisí alebo pri rozhovoroch z nich bol cítiť zvláštny kŕč. Prinútilo ma to zamislieť sa, do akej miery v tomto dokumente sú sami sebou a aká časť je proste póza a maska pre kamery. Podľa mňa to nebolo úprimné a to mi kazilo dojem. ()

Reklama

Reklama