Reklama

Reklama

Kryptotrumf

  • Francúzsko Nouveaux riches (viac)
všetky plagáty
Trailer
Francúzsko, 2023, 102 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Podvodník, který zoufale shání peníze, a žena s pořádným balíkem v kryptoměnách? Tihle dva si podezřele rychle padli do noty. Otázka ale zní, kdo nakonec obere koho. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Super scenár, ale skôr na drámu a nie takúto prihlúplu komédiu. Podľa mňa dosť zahodený potenciál a pod ťarchou prízemného humoru to ani ako komédia nemalo až taký záber ako by som dúfal. Ústredná dvojica sú fakt zaujímavé zjavy - nielen vizuálne, ale aj charakterovo. No uznávam, že viacero scénok ma úprimne pobavila, ale aj tak som veľkú časť filmu premýšľal nad tým, aká by z toho bola skvelá dráma. Nuž, možno nabudúce. Teraz je to na 2* ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Blbina, v ktorej ústredná dvojica má medzi sebou tú minimálnu chémiu, aby na seba utiahla pozornosť. Ich postavy sú však až príliš jednoduché s ambíciami plných „klišé“. A naviac, (takmer) každý ich počin je viac-menej založený na klamstvách. Ostrosť tých pár bojových scén a ich pomerne slušné zachytenie kameramanom trochu prekvapili. Osobné hodnotenie: 66% (**) ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Niektoré fóry a vtipné vsuvky aj vyšli a dočkali sme sa aj vášnivých vyznaní, ako keď chlapík ohúri slečinku namiesto pukety z francúzskych kosatcov zaromantizovaním, že je jej smrdí z huby, nevediac, že jej aktuálne hnije zub. Ale od puristického Francúza Nassima s koreňmi niekde južne od Tipasy je to úplne prirodzené, to je to kultúrne obohatenie. Film stavia ale aj na politicky nekorektné vtípky, no smiešny je aj tam, kde by nemal, hlavne v bojových scénach. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Sral mě tu jak ten blbeček, tak ta kravka. Oba se chovali jak průměrný vzor člověka ze Západní Evropy. Téma kryptoměn je koukám na Netflixu poslední dobou oblíbené téma, ale tady se o komedii nedá mluvit ani zdaleka, neb to tu nebylo ani za mák vtipné. ()

Mikecat 

všetky recenzie používateľa

Pecka komédia. francúzi opäť ukázali, že sú majstri vtipu. Film je jedna veľká akcia, neustále sa niečo deje, dynamika vynikajúca. Hlavná dvojica je tak pošahaná a žije v takých sračkách až to bolí, ale ich prežívanie je tak veselo majstrovsky podané, že sa smejete v jenom kuse. Nieje núdza ani o posteľné scény, zábery na obnažený chrbát, či bradavku. Záver v dodávke trošku prestrelený, ale veď je to komédia :) ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama