Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Prichádza príbeh premeny, zrady, vykúpenia a lásky s nečakaným zvratom. Jack Dawkins je Lišiak, ktorý zmenil svoje rýchle prsty vreckára na šikovné odborné prsty chirurga. Brilantná a očarujúca guvernérova dcéra Lady Belle si získa Lišiakovo srdce, keďže je odhodlaná vstúpiť do histórie ako prvá ženská chirurgička. Lišiak sa ocitá medzi nádejou na nemožnú lásku vo vysokej spoločnosti a inštinktívnym pokušením zločineckého podsvetia, po ktorom tajne túži. Jeho minulosť ho doženie s príchodom Fagjina, ktorý ho láka späť na poslednú akciu. Balansovanie medzi operáciami rozhodujúcimi o živote a smrti a tenkom ľade lásky si bude vyžadovať prešibanosť. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

iskander1210 

všetky recenzie používateľa

Vynikajue volne pokracovanie Olivera Twista so starymi znamymi postavami. Vtipne, zmysluplne, super postavy a herci. Clovek v tom njde vsetko: Dobrodruzstvo, vykreslenie sveta v 19. storoci, lasku, rozvijajucu sa medicinu, vedu a ako sa v podstate clovek nikdy naozaj nezmeni. Vynikajuce, pevne dufam ze bude druga seria, sice ju asi neplanovali... ()

Wade W. 

všetky recenzie používateľa

Čím bol Black Sails pre Treasure Island je Artful Dodger pre Olivera Twista. S tým rozdielom že v jednom ide o prequel a v druhom o sequel. Dodger dobre mixuje heist scény s historickým zobrazením medicíny 19 storočia a je to zábava sledovať. ()

Reklama

Reklama

Reklama