Reklama

Reklama

Jako led: Vražda, káva a Jessica Wongso

  • Indonézia Ice Cold: Murder, Coffee and Jessica Wongso
Trailer
Indonézia / Singapur, 2023, 86 min

Réžia:

Rob Sixsmith

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument o tragické smrti Mirny Salihin, kvůli které skončila před soudem její nejlepší kamarádka Jessica Wongso. Došlo tehdy ale opravdu ke chladnokrevné vraždě? (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Skeksis 

všetky recenzie používateľa

Gucci, Chanel, Versace na sebe, Prada v ruke a hajde na druhý svet. A druhá do väzenia. Zavrela by som ich už iba za to, že tri štvrtiny Indonézie nosí žabky a nakrivo ušité tričká, a takéto ženy sa promenádujú po drahých kaviarňach oblečené vo výške ich celoživotného platu. Ledva som prežila ten ich jazyk do konca, to ich: tchabrnkflkrnkrakrakra... by som tam nevydržala. A tomu chválenkárskemu samoľúbemu otcovi zosnulej by som takú jebla medzi oči, že by aj zabudol vyťahovať zbraň a hrať sa v sedemdesiatke na Supermana. ()

Reklama

TORTERAjirka 

všetky recenzie používateľa

Celý dokument je bohužel velký chaos. Člověk má problem vyznat se v časové ose a nekonzistentní výprava nabízí jen velmi málo relevantních pasáží a spoustu velmi irelevantních informací, což působí, že dokument bohužel nestačí k tomu, aby se člověk dokázal informovat o skutečné podobě zločinu. ()

IceQueen 

všetky recenzie používateľa

Tá Indonézia, to je vám skutočne úžasná krajina. K vyšetrovaniu vraždy tam nepotrebujete pitvu a ako expertného! svedka si môžete predvolať chlapíka, ktorý na základe vzhľadu dokáže posúdiť charakter. A čo sme zistili? Vlastne nič. Okrem toho, že otec úbohej nebohej je narcis. ()

Reklama

Reklama